obiteljski provod

Bruce Willis proveo Dan zahvalnosti u planinskoj šetnji sa suprugom Emmom i kćerima Evelyn i Mabel

27.11.2021 u 17:07

Bionic
Reading

Nasmiješena obitelj pozirala je u zimskoj odjeći tijekom šetnje u šumi, a Emma je sve zabilježila na Instagramu

Bruce Willis i i njegova supruga Emma Heming Willis proveli su najveći američki blagdan, Dan zahvalnosti, na otvorenom.

Glumcu (66) kojega se najviše sjećamo po legendarnom filmu Umri muški i njegovoj supruzi (43) pridružile su se i njihove kćeri Mabel Ray (9) i Evelyn Penn (7). Emma je fotografije obiteljskog provoda objavila na svom Instagramu.

Nasmiješena obitelj pozirala je u zimskoj odjeći tijekom šetnje u šumi, a Emma je ispod fotografije napisala: 'Ono što sam shvatila o zahvalnosti jest da me ona veže uz ovdje i sada, a ne uz prošlost, ili uz brige o budućnosti’.

Upravo u ovom trenutku sam zahvalna na svojoj obitelji. A ti? 🧡🍁’, zaključila je, dodajući hashtagove #happythanksgivng #stayblessed i #gratitude. Na njezinom Instagram Storyju podijelila je i fotografije svoje obitelji tijekom planinarenja u blizini potoka.

Emma i Bruce u braku su od 2009. godine. Ranije je zvijezda filma ‘Šesto čulo’ bio u braku s glumicom Demi Moore, od 1987. do 2000. godine.

  • +8
Bruce Willis i Emma Heming Izvor: Profimedia / Autor: Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Moore i Willis imaju kćeri Rumer (33), Scout (30) i Tallulah (27). Međusobno su i dalje bliski, a čak su i prethodne praznike tijekom pandemije proveli zajedno.

U ožujku je Emma objavila ljubavnu posvetu suprugu Bruceu u spomen njihove dvanaeste godišnjice braka.

‘Volim ovog tipa do Mjeseca i natrag! Iako je bilo trenutaka u kojima sam ga htjela odvesti na Mjesec, ostaviti ga tamo i vratiti se solo", našalila se manekenka tada uz fotografiju s Bruceom. ‘Tako izgleda 12 godina braka, zar ne?’ dodala je.

'Imali smo uspone, ali i obeshrabrujuće padove. No, on je moja osoba', napisała je Emma. ‘Ne postoji nitko s kim bih htjela proći kroz ovu ludu stvar koja se zove brak osim s njim. On je moja obitelj, dao mi je obitelj (i više od toga) o kojoj sam sanjala i volim ga do srži. Sretna ti 12. godišnjica dragi moj.’