odmor subotom

Dekica i omiljeno društvo: Jelena Veljača u rijetko viđenom izdanju

07.01.2023 u 20:36

Bionic
Reading

Opuštajuću subotu uvečer Jelena Veljača odlučila je provesti umotana u dekicu, a to je posebno razveselilo njezinu Jack Russell terijericu koja uživa u svakom trenutku provedenom s popularnom gazdaricom

Jelena Veljača ipak je odlučila uzeti predah od svog užurbanog načina života. Balansiranje obiteljskog i poslovnog svijeta mnogima je veliki izazov, a iako Veljača sve obavlja s lakoćom, predah je ipak potreban. Svoju subotu navečer odlučila je provesti u izdanju u kakvom je ne viđamo često: bez trunčice šminke omotana u dekicu.

Opušteno izdanje s kauča razveselilo je i njezinu Lilu, Jack Russell terijerku koja uveseljava Jelenine dane već jedanaest godina.

Kujica Lilo nevjerojatno je nježna i s Jeleninom kćerkicom Lenom, a njihove slatke trenutke Jelena često objavjuje i na Instagramu. Tako je popularna kolumnistica jednom prilikom otkrila je da njezina kćer imala fazu pisanja imena svemu što se nalazi u kući pa je tako i kraj strpljive Lilo stavila papirić s imenom.

Produženi vikend Veljača koristi za punjenje baterija, a sudeći po tome koliko voli provoditi vrijeme gledajući serije i filmove, vjerojatno će 'pasti' i neki filmski maraton!

  • +6
Jelena Veljača Izvor: Cropix / Autor: Marko Miscevic / CROPIX