NJEŽNI TATA

Dejan Lovren uputio poruku svojoj najvećoj ljubavi: 'Ti si moj dar od Boga'

29.08.2018 u 10:06

Bionic
Reading

Premda trenutno ne konkurira za prvi sastav svog Liverpoola zbog ozljede trbušnog zida, na njemu se ne vidi izraz nezadovoljstva. Sve što mu treba u životu stane u njegov zagrljaj. Kći Dejana Lovrena, Elena, napunila je šest godina, a on joj je čestitao rođendan predivnom porukom

Naš srebrni nogometni reprezentativac na Instagramu ne dijeli često obiteljske fotografije, no ovu priliku nije mogao propustiti. Ispod najnovije koju je objavio, a na kojoj u zagrljaju drži svoju djevojčicu, napisao je: 'Sretan rođendan mojoj voljenoj kćeri koja zaslužuje samo najbolje na ovom svijetu. Ti si moj dar od Boga! Volim te beskrajno, Elenice.' Obožavateljice u komentarima nisu mogle sakriti oduševljenje.

To nije prvi put da je Dejan Lovren preko svojih društvenih mreža izrazio ljubav prema svojoj djeci te sreću koju osjeća zbog njih. Premda se tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji pokazao kao veliki zafrkant u društvu svojih suigrača, a ponajviše Šime Vrsaljka, kada je riječ o obiteljskom životu, branič je nježna dušica i ne ustručava se to javno pokazivati.

Dejan Lovren Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram