BRIŽNI TATA

David Beckham: 'Moja djevojčica odrasta. Dečki, pripremite se'

13.04.2024 u 09:44

Bionic
Reading

David Beckham ne skriva koliko obožava svoju jedinu kćer, 12-godišnju Harper, a novu objavu na Instagramu posvetio je upravo njoj

David Beckham je u objavi sinovima poručio da se pripreme i drže na oku i štite mlađu sestru koja brzo odrasta, objavivši fotografiju na kojoj mu Harper sjedi u krilu.

'Moja djevojčica odrasta. Dečki, pripremite se @brooklynpeltzbeckham @romeobeckham @cruzbeckham', napisao je u objavi bivši nogometaš, pohvalivši usput i suprugu: '@victoriabeckham dobar posao, mama'.

Njegovu novu objavu među prvima lajkala i komentirala snaha Nicola Peltz Beckham napisavši 'moja najbolja frendica'. Supruga najstarijeg sina u obitelji Beckham također obožava 12-godišnju Harper i često objavljuje zajedničke fotografije.

Harper je miljenica obitelji Beckham, a ponosni tata nikad nije krio koliko obožava svoju jedinu kćer. Njegovu novu objavu među prvima lajkala i komentirala snaha Nicola Peltz Beckham napisavši 'moja najbolja frendica'. Supruga najstarijeg sina u obitelji Beckham također obožava 12-godišnju Harper i često objavljuje zajedničke fotografije.

  • +2
Obitelj Beckham proslavila Uskrs Izvor: Profimedia / Autor: B4859 / Avalon / Profimedia

Nakon Harperina rođenja, zaštitnički nastrojeni otac rekao je za The Guardian: 'Sada trebam samo sačmaricu'. David je 2011. za Access Hollywood također pričao o Harperinom budućem ljubavnom životu: 'Ona ima tri brata koji će paziti na nju, tri brata koji će jesti s njom i tri brata koji će je vratiti kući - i tatu koji je čeka. To će biti zanimljivo'.

Ranije je objasnio da je odgajao svoje sinove da poštuju žene i podržavaju feminizam zbog svog odgoja, ali i zbog Harper: 'Imati djevojčicu, mislim da je to veliki dio toga. Mama i tata uvijek su me odgajali da poštujem svoje sestre, mamu, baku. To je važan dio mog života. Želim učiniti isto za svoju djecu.'