KAO U DANIMA NAJVEĆE SLAVE

David Beckham pokazao novi imidž i pohvalio se velikim uspjehom

30.01.2018 u 11:00

Bionic
Reading

Obitelj Beckham ovih dana ima mnogo razloga za slavlje, a jedan od najvećih je novi, veliki poslovni uspjeh Davida Beckhama. S novim uspjesima promijenio se i Davidov izgled, pa danas izgleda kao u svojim najboljim igračkim danima

Iako su igrački dani već daleko iza njega, David Beckham ne odustaje od nogometa. Svestrani Britanac ovih dana itekako ima razloga za slavlje jer je nakon četiri godine nakon ostvario svoj san i postao većinski vlasnik Miami Major League Soccer nogometnog kluba. 

David je velik dio svog zarađenog novca godinama ulagao u profesionalni nogometu u Americi. Osim toga nikada nije skrivao svoju želju da jednoga dana preseli s obitelji u Miami i potpuno se posveti tamošnjem nogometnom klubu, a sada je na korak tome jer bi kroz dvije godine taj tim trebao ući u prestižnu američku nogometnu ligu, čime će Beckham automatski dobiti i više obveza.

  • +10
David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim novostima na poslovnom planu, nekadašnji sportaš pohvalio se i novim izgledom kojim nas neodoljivo podsjeća na njegove mladenačke dane, kada je bio poznat kao veliki zavodnik.

Dugu kosu koju je nosio posljednjih godina, vidno je skratio u urednu trendi frizuru, a pojavom u klasičnom crnom odijelu na svečanom okupljanju članova lige sve je ostavio bez teksta.

Došao je u pratnji najstarijeg sina Brooklyna, koji studira u New Yorku, dok mu je ostatak obitelji čestitao na poslovnom uspjehu putem društvenih mreža.

Njegova slavna supruga, Victoria Beckham potrudila se učitnii mu taj dan još sretnijim, pa je u simpatičnom video uratku okupila neka od najznačajnijih javnih imena današnjice koji su mu uputili samo riječi hvale i podrške za daljnje uspjehe. U videu tako vidimo Marka Anthonyja, Toma Bradyja, Jennifer Lopez, Willa Smitha, nogometaša Neymara, Usaina Bolta, Serenu Williams, i glazbenog producenta Jay-Z-ja kako upućuju toplu dobrodošlicu Beckhamu u Miami.