VRIJEME DARIVANJA

David Beckham ove godine ne štedi na poklonima, a zasad ih kupuje samom sebi

18.12.2021 u 12:30

Bionic
Reading

Bivši nogometaš i poduzetnik David Beckham navodno je iskeširao 44 milijuna kuna za novu jahtu koju je sam pomogao dizajnirati

Englesku nogometnu legendu, 46-godišnjeg Beckhama, navodno su pomorski izleti na jahti Eltona Johna i Davida Furnisha nadahnuli da se i sam počasti luksuznim brodom, s kojim prema pisanju The Sunu planira uploviti u Novu godinu u društvu supruge Victorije i njihove djece.

'David je ljetos razgledao neke jahte i odlučio se počastiti. Sam je pomogao dizajnirati brod i bio je nevjerojatno praktičan u svemu. Nije super-jahta u oligarhskom stilu, ali je još uvijek prilično luksuzna za bilo čije standarde. Voli uživati na vodi, a nadahnuće je dobio nakon ljetovanja s Eltonom i Davidom na njihovom brodu', rekao je izvor za The Sun.

'Brod će biti briljantna baza za cijeli Beckham klan i čarobne praznike u inozemstvu, a na njemu će postojati prostor u kojem će djeca moći uživati u čarima podmorja', kaže izvor.

Beckham je ljetos posjetio sjedište talijanskog brodograditelja Ferretti u Forliju i navodi se da je kupio upravo njihov brod. Jahta je u završnoj fazi dorade i očekuje se da će biti spremna unutar nekoliko tjedana.

  • +7
David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nogometna legenda je u lipnju primijećen u luci La Spezia, gdje je razgledao 33 metra dugu i 89 milijuna kuna vrijednu super-jahtu, a navodno se tijekom tog putovanja susreo s dužnosnicima talijanske brodograditeljske tvrtke Ferretti.

Gazzetta della Spezia je u 8. lipnja objavila na YouTubeu video na kojem se vidi kako Beckham obilazi četiri godine staru supe-jahtu Telli, vrijednu nevjerojatnih 89 milijuna kuna, no čini se da je za obiteljska krstarenja ipak odabrao jeftinije plovilo.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Tijekom proteklih godina David, Victorija i njihova djeca, Brooklyn (22), Romeo (19), Cruz (16) i Harper (10), često su viđani na odmorima na jahtama.

Skupocjeno plovilo nije jedini dar s kojim se počastio Beckham, jer samo nekoliko dana prije vijesti o novoj jahti bivši nogometaš se pohvalio potpuno novim Maseratijem MC20, u čijem je dizajnu također sudjelovao.

Beckham je u srijedu na Instagramu podijelio reklamu u kojoj juri ulicama Miamija u talijanskom automobilu 'skrojenom' po njegovoj mjeri. Uoči objavljivanja reklame, David je na Instagramu podijelio uzbuđenje zbog dodavanja novog sportskog automobila u svoju ergelu, objašnjavajući obožavateljima kako ga je sam dizajnirao.