u svom svijetu

Nogometni teren zamijenio vrtom: David Beckham ponosno prošetao svoje koke

15.03.2024 u 12:28

Bionic
Reading

Iako od nogometnih zvijezda najčešće očekujemo da uživaju provodeći cijele dane na skupocjenim jahtama i najluksuznijim lokacijama, David Beckham oduvijek je ljubitelj sela i seoskog načina života, a najnoviji hobi baš mu je 'legao'

David Beckham najpoznatiji je kao legenda engleskog nogometa, no u posljednje vrijeme Britanac pokazuje toliko skrivenih hobija za koje nitko ne bi očekivao da su dio glamuroznog života supruga pjevačice čiji je nadimak bio Posh Spice.

Iako naviknut na glamur kakav uživaju oni najuspješniji, Davidova najveća sreća leži upravo u seoskom imanju i sitnim svakodnevnim radostima kao što je kuhanje, pečenje kolača, a po novom i - briga o domaćim životinjama.

Da Beckham cijeni jednostavnost života u prirodi zna i Victoria koja mu je ovog Božića poklonila pravi pravcati kokošinjac, a koliko je David zadovoljan poklonom zabilježila je i na Instagramu slikom na kojoj David s kapicom Djeda Božićnjaka hrani svoje koke.

Da ljubav prema domaćim životinjama nije prolazna stvar ili trend, pokazuje i najnovija objava na profilu proslavljenog nogometaša s menadžerskom karijerom.

U najnovijoj objavi Beckham odjeven u kabanicu i obuven u gumene čizme šeta svojim kokošinjcem u pratnji raskošnih kokoši među kojima se ističe i jedan pijetao koji je očito ljubimac popularne dizajnerice koja nije odoljela dvosmislenom komentaru koji je ostavila ispod videa.

'Malo laganog vrtlarenja s djecom. Mislim da im se sviđam', napisao je David uz simpatični video, a Victoria nije odoljela britanskom humoru pa je dodala: 'Impresivan pijetao'.

David Beckham u izlasku s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Carrel / Starface / Profimedia