nakon poroda

Daria Lorenci Flatz progovorila o najtežim trenucima u životu: 'Užasno sam se prepala'

10.08.2023 u 22:05

Bionic
Reading

Popularna hrvatska glumica progovorila je o svojoj borbi sa zloćudnom bolesti, ali i problemima s anoreksijom u ranijoj dobi te trenutnoj posvećenosti tretmanima za pomlađivanje i njegu lica

Glumica Daria Lorenci Flatz ljeto provodi na odmoru sa suprugom Emilom i njihovim blizancima Makom i Franom te sin Tinom, ali i na setu serije 'Kumovi'. Ipak, uz poslovne obaveze i želju za provođenjem vremena s obitelji, pronalazi vrijeme i za obaveze prema medijima.

Tako je u razgovoru za Gloriju progovorila o profesionalnim uspjesima iz prošle godine, kao i teškim trenucima u kojima je saznala da ima maligni tumor na jajnicima prije sedam godina.

'Užasno sam se prepala kad mi je dijagnosticiran maligni tumor jajnika. Srećom da je otkriven na početku, zahvaljujući rođenju trećeg djeteta. Prvih godinu dana ili dvije bila sam u ogromnom strahu hoće li se vratiti, otkriti, je li se proširio... Kad sam se riješila straha da ću umrijeti, život kao da mi je došao u još većem intenzitetu', otkrila je u razgovoru za Gloriju.

Dodala je i kako je pomalo ironično što je prije bolesti živjela zdravim životom, prakticirajući makrobiotičku prehranu, ali i kako je u pubertetskim danima prolazila borbu s anoreksijom.

  • +3
Daria Lorenci Flatz Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Daria Lorenci Flatz u nedavno završenoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama' bila je finalistica, a tvrdi kako su je upravo zahtjevni treninzi natjerali da ponovno pripazi na prehranu.

Dramska prvakinja zagrebačkog HNK sada je posvećena snimanju nove sezone popularne hrvatske serije 'Kumovi', a slobodno vrijeme provest će s obitelji i prijateljima na Lopudu i Pelješcu.