nogometna slastica

Darežljivi Rakitić i ekipa u Rusiji punih torbi Domaćice

05.07.2018 u 13:49

Bionic
Reading

Nakon nešto više od dvije godine i čuvene fotografije Ivana Rakitića te njegovog suigrača Neymara Jr.-a, pitamo se hoće li hrvatski reprezentativac imati prilike Neymaru na ovom Svjetskom prvenstvu dati koju Domaćicu

Potpuno nenadano, Ivanova ljubav prema Domaćici prije nešto više od dvije godine odjeknula je svijetom. Na sada već legendarnoj fotografiji s njegovim suigračem u Barceloni – Neymarom, možemo vidjeti kako dvojac uživa u slasnim KRAŠ Domaćicama, u kojima Hrvati uživaju generacijama.

U tom duhu, KRAŠ je 2016. godine sretnog dobitnika nagradne igre „Donesi mi Domaćicu“ odlučio počastiti putovanjem u Barcelonu, kako bi Ivanu Rakitiću 'odnio' Domaćicu, a ove godine naš reprezentativac odlučio je i u goste ponijeti pokoju kutiju.

Izvor: Promo fotografije

Tako su naš Rakitić i ostatak hrvatske reprezentacije dosad podijelili dva komada nigerijskoj reprezentaciji, dva Islandu, jedan Danskoj, a nešto darežljiviji od predviđenog Vatreni su bili prema Argentini, pa su im poklonili tri komada. I dok naše reprezentativce u subotu 7. srpnja očekuje domaćin Rusija, nadamo se kako će u hrvatskom duhu s njima podijeliti i više od dva komada, a postoji velika mogućnost da naši momci, ukoliko budu raspoloženi do finala, tamo sretnu Brazilce i Neymara. Svakako vjerujemo da Ivan Rakitić kao veliki ljubitelj KRAŠ Domaćica u pričuvi uvijek ima ponešto za podijeliti, kako ni Brazil ne bi ostao 'praznih ruku'.