VITALNA SLAVONKA

Danijelu Martinović oduševila baka Veronika koja joj je uletjela na pozornicu i zaplesala

26.09.2019 u 22:54

Bionic
Reading

Dok s nestrpljenjem očekuje izlazak svoje nove knjige, pjevačica odrađuje koncertne na turneji 'Neopisivo'. Danijela Martinović gotovo na svakom koncertu doživi neki emotivni trenutak sa svojim fanovima, a na nastupu u Zadru joj se na pozornici u jednom trenutku pridružila 87-godišnja bakica Veronika

'Baka Veronika ..ovako se živi, ovako se stari. Neka vas ova radost trajno zarazi', poručila je Danijela Martinović svojim pratiteljima na Instagramu uz snimku gospođe Veronike. Prije toga objavila je i fotografije simpatične gospođe koja je oduševila fanove pjevačice.

'Baka je s prijateljicom išla na taj koncert Danijele Martinović u zadarskom Hrvatskom narodnom kazalištu. Dobile su karte u prvom redu. A kako ona uvijek pleše taj svoj twist, Danijela ju je pozivala da dođe na pozornicu. Isprva se nećkala, ali su je na kraju svi oko nje nagovorili', objasnila je pozadinu objavljene fotografije hrvatska književnica Korana Serdarević, unuka rasplesane Veronike Maštrović za movijevrijeme.hr.

Finalni koncert glazbene turneje Danijele Martinović 'Neopisivo' i Zaklade 'Hrvatska za djecu' održat će se u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski 24. listopada.