bez zadrške

Danijela Dvornik o Dini i mlađim muškarcima: 'Tko s djecom liježe, budi se popišan'

17.07.2023 u 11:44

Bionic
Reading

Udovica kralja funka Dine Dvornika ljetne dane provodi u kući na Braču, koju je dugo uređivala. Uz standardne aktivnosti - svakodnevnu vježbu u teretani, rad u polju, druženje s prijateljima i pisanje - rado je odgovarala na pitanja pratitelja na društvenoj mreži

U novoj je objavi u Instagram pričama Danijela Dvornik spomenula kako joj je stiglo puno pitanja na koja će ovih dana pomalo odgovarati. Među ostalim je govorila o životu na otoku, otkrila koju veličinu grudnjaka nosi, ide li joj teško mršavljenje, osjeća li se kao 'javna ličnost', kad unučice dolaze kod nje...

Jedno od prvih na koje je odgovorila bilo je traži li muškarca i zašto ga nema. 'To mi je jedno od gorih pitanja - tražim li muškarca i zašto nemam muškarca. Tražim li uopće muškarca, i to je pitanje. Ne znam kako to tražiti muškarca. Trebam li ići po društvenim mrežama ili da šećem po rivi, gledam frajere i ulijećem? Jednostavno nisam taj tip. Meni muškarac mora biti šarmantan, mora mi se dogoditi', rekla je.

U nastavku je otkrila i kakvi je muškarci privlače, ali koji dio tijela posebno gleda. 'On mora biti duhovit, pretpostavljam da mora biti i kreativan, jer ja volim takve tipove, volim one koji rade nešto rukama. Ruke su mi jako važne kod muškarca. Ako su njegovane, ako su lijepe, glatke… To je nešto što me može zavesti', kazala je.

  • +2
Danijela Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic

Ruke je na muškarcu, priznaje, mogu i odbiti jer ne voli 'krumpiraste prste, prljave i izgrizene nokte ili grube ruke'. 'Ne mogu uopće zamisliti da me tako nešto može dotaknuti. Vama to sad može izgledati glupo, ali to je nešto što mi govori dosta o muškarcu i meni je bitno', istaknula je Danijela.

Rekla je i što misli o odnosu mlađih muškaraca sa starijim ženama.

'Mislim da svaka žena u nekoj svojoj fazi života možda isto to priželjkuje, kao što priželjkuju i mlađi muškarci sa starijim ženama. Mislim da tu nema ništa loše ako se nađe pravi razlog za to. Mislim da vjerovanje da će se takva nekakva veza ostvariti, a pričamo o muškarcima koji su znatno mlađi od žena - nema šanse da se ta veza ostvari. Samo je jedan Macron. Tako da, evo, ako je to nekakav avanturizam - ok, ali ako netko misli nešto ozbiljno iz toga, tu nema nikakve šanse. Zapamtite onu stranu poslovicu: Tko legne s djecom, probudi se popišan. Samo to imajte na umu', poručila je.

Odgovorila je i na pitanje zamišlja li ponekad kako bi bilo da je njezini pokojni suprug, kralj funka Dino Dvornik, s njom. Rekla je da u nekim razmišljanjima zamišlja što bi sad radili, kamo bi išli, ali da 'svaki dan promisli na njega, jer ako ništa drugo, čuje glazbu s radija, iz kafića, pa je Dino uvijek prisutan'.