neobično joj je to

Danijela Dvornik čudi se aktualnim modnim trendovima: 'Gaće i grudnjak nose se kao kupaći kostimi, a kućni ogrtač kao večernja toaleta'

27.07.2021 u 14:19

Bionic
Reading

Udovica kralja funka, Dine Dvornika, navikli su već svi, dijeli zanimljiva razmišljanja na društvenim mrežama. Nedavno je napisala kako ima problem sa spavanjem, pa kako razmišlja o preseljenju u Istru. Uglavnom, kod nje je uvijek zabavno. Sada je očito ostala zatečena kada je na ulici vidjela da su aktualni modni trendovi otišli u krajnost koja joj se očito ne sviđa

Mnogima je poznato kako Danijela Dvornik ljetne mjesece provodi u obiteljskoj kući Dvornikovih u Sutivanu na Braču. Vrijeme joj je ispunjeno odlaskcima do obližnje plaže, a ne zapostavlja ni redovito vježbanje. Pratiteljima na Instagramu otkrila je što je trenutno frustrira.

'Došlo neko vrijeme kada se spavaćica nosi kao dnevna haljina, pidžama kao komplet za na plažu, kućni ogrtač kao večernja toaleta, kućne papuče kao cipele, a gaće, body, grudnjak kao kupaći kostimi?!', napisala je blogerica na priči uz hashtag 'zbunjena sam'.

Danijela je nedavno bila u posjetu Istri, gdje si je dala malo oduška. 'Ovdje u Istri je gužva kao u srcu sezone pa sam malo dala sebi oduška i pravila se skupa sa svim turistima kao da korone nije nikada ni bilo. Sve je bilo posve normalno, šušur, gužve u restoranima i kafićima, masa ljudi kojima je evidentno dosadila karantena i ostale gluposti. Osjećao se normalan život. I baš mi je to trebalo', napisala je pored fotografije na kojoj sjedi okružena cvijećem.