NE DAJU JOJ ISTUPATI

Daniela Trbović Novom ljevicom razljutila HRT

Daniela Trbović

Daniela Trbović

Izvor: Pixsell / Autor: Daniel Kasap/PIXSELL

Osnivanje stranke Nova ljevica okupilo je mnoštvo poznatih ljudi društvene, političke i kulturne scene, među ostalim odvjetnički par Jadranku Sloković i Čedu Prodanovića, dokumentarista i producenta Nenada Puhovskog, glumce Vilima Matulu i Damira Markovinu, a ondje se našlo i omiljeno televizijsko lice - Daniela Trbović. Voditeljica je za tportal ispričala svoje motive dolaska, no to se nije svidjelo pravnoj službi HRT-a

'Došla sam pozdraviti ideju o novoj stranci i informirati se o njoj. Sviđa mi se ono što je Nova ljevica artikulirala kao svoj program. Prema ciljevima za koje će se zalagati, mislim da je to zemlja u kojoj bih voljela živjeti. Bila sam ondje kao netko kome je to svjetonazorski blisko te sam im došla dati podršku', ispričala nam je omiljena televizijska voditeljica koju trenutno gledamo u emisiji 'Dobro jutro Hrvatska'.
 
Iako je Daniela Trbović bez ustezanja dala izjavu jer svoje slobodno vrijeme koristi onako kako njoj odgovara, nije sve prošlo glatko. Nadležni s HRT-a su nas upozorili da se njezine izjave ne bi smjele objaviti jer pravna služba HRT-a drži da je riječ o kršenju etičkog kodeksa. Tportal je, unatoč tom upozorenju, odlučio objaviti njezino obrazloženje.

Sandra Simunovic / CROPIX

Sandra Simunovic / CROPIX

Izvor: Cropix / Autor: Sandra Simunovic / CROPIX


Daniela Trbović došla se informirati o programu nove stranke

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!