u svemu se super snađe

Daniela Trbović ispričala nam je sve o svojoj glumačkoj ulozi u novoj HRT-ovoj humorističnoj seriji

09.01.2023 u 11:34

Bionic
Reading

Odnedavno se počela emitirati serija 'Oblak u službi', spoj obiteljske serije s laganim krimi zapletom. Uz poznate glumce Dijanu Vidušin, Ozrena Grabarića, Gorana Navojca, Zorana Čubrila, za gledatelje će prava poslastica biti uloga jedne od pojaboljih domaćih voditeljica. Uz ostale televizijske obaveze, odradila je i to, a za tportal je ispričala kako se snašla

'Ljetos sam snimala svoj dio, nekoliko rečenica u sceni sa Ozrenom Gabarićem i Tomom Medvešekom. Zanimljiv je to bio izlet u nešto potpuno drukčije od voditeljskog posla, igra i test. Epizodu je režirao Dražen Žarković. Naravno, ponavljali smo scenu i baš sam se dala pa je redateljska uputa u jednom trenutku bila, pojednostavljeno rečeno - smanji doživljaj, bio je obziran', ispričala nam je Daniela Trbović koja igra ženu u noćnom izlasku.

Zanimljivo je i to da je već imala cameo ulogu u Žarkovićevom filmu 'Novogodišnja pljačka iz prošlog tisućljećja'. 'Redateljica i koscenaristica serije, Snježana Tribuson i njezin brat također, koscenarist akademik Goran Tribuson bili su mi gosti u različitim emisijama, kao i Ozren Grabarić i Dijana Vidušin. Dakle, za mene je to bila zabava sa sjajnim ljudima. I naravno, telefon mi ne prestaje zvoniti zbog novih uloga', našalila se.

  • +4
Daniela Trbović Izvor: Cropix / Autor: CROPIX

Podsjetimo, mnogima omiljenu voditeljicu gledatelji trenutno mogu pratiti u talk showu '5.com s Danielom'. Zbog njega se, podsjetimo, nakon skoro tri godine u lipnju 2019. godine oprostila od 'Žena povjerljivo', a i od 'Dobro jutro, Hrvatska'. 'Lijepo je raditi i neku emisiju koja se tijekom vremena razvila i dobila neki svoj identitet, prepoznatljivost. I to ima svoje draži. Tako da je u mom poslu uvijek zanimljivo, na ovaj ili onaj način', rekla je Daniela tada za Jutarnji list.