PRIJE HALJINA I ŠTIKLI

Danas plijeni pažnju vokalom i scenskim izričajem, a ovako je Božo Vrećo nekad izgledao

25.02.2019 u 11:23

Bionic
Reading

Poznat je kao umjetnik jedinstvenog senzibiliteta, raskošnog glasa i ekstravagantnom imidžu. Božo Vrečo pokazao je svojim fanovima kako je izgledao prije devet godina

Osebujni karizmatični bosanskohercegovački pjevač sevdalinki Božo Vrećo objavio je fotografiju na kojoj pozira u Sarajevu, ali u izdanju u kakvom ga nismo navikli vidjeti. Odjeven u svijetle hlače i zelenu košulju bez svog zaštitnog znaka - brade, duge kose i štikli vrtoglavo visokih potpetica.

'Prije 9 godina, a kao da je bilo u nekom prošlom životu...Volim svoju bradu, uh ne bih mogao zamisliti brijanje svako jutro, to niti jedan muškarac ne voli, od svih muškaraca koje poznajem, ovdje mi je i kosa obrijana, meni dobro ćela stoji, i duga kosa, sve izmedju je nja!',

Stvorio je od sebe i svoje pojave jedinstveni umjetnički koncept - ne samo u Bosni i Hercegovini, već i cijeloj Europi. Da mu sjajno ide, govore rasprodani koncerti u regiji i Europi, ali i diljem svijeta.

Božo obožava haljine i skunje, visoke potpetice i nositi jači make up na licu, prepoznatljive tetovaže, crnu boju što pristaje njegovim raskošnim vokalnim sposobnostima.

'Ono što nosim, a da je od drugih kreatora, trudim se da bude nešto posebno, unikatno te da je prepoznatljivo i minimalistički po izričaju. Dosta toga šijem i nastojim da ove godine izađe moja linija, nekoliko haljina koje će se moći naručiti preko moje webstranice', najavio je ranije u razgovoru za tportal.

View this post on Instagram

At opera in Liège❤️Be unique and be u🥰😍

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on

  • +5
Božo Vrećo Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić