TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Damir Poljičak razvalio pozornicu i oduševio žiri: 'Ja sam se malo zaljubila. Ti svaki put napraviš remek-djelo, ovo je zmajevski odrađeno'

02.04.2018 u 08:31

Bionic
Reading

Vrhunska vokalna i koreografska izvedba donijele su premoćnu pobjedu Damiru Poljičaku u trećoj epizodi zabavno-glazbenog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Glumac je ove nedjelje zadivio žiri, kolege i publiku izvedbom hita 'Thunder' grupe Imagine Dragons

Kazališni, televizijski i filmski glumac Damir Poljičak ove je nedjelje zadivio žiri, kolege i publiku izvedbom hita 'Thunder' grupeImagine Dragons.

Zahvaljujući njegovoj pobjedi Nova TV će donirati 10 tisuća kuna udruzi Amazonas iz Zagreba.

'Ja sam se malo zaljubila. Ti uvijek dobiješ 'najneziheraškije' izvedbe i u startu ne očekujemo ništa, a na kraju razvališ', zadivljeno je komentirala Nives nakon Poljičakova nastupa.

S njom se složio i Saša Lozar: 'Ti svaki put napraviš remek djelo.' Kedžo je rekao kako obožava tu pjesmu i dodatno pohvalio Poljičakovu izvedbu: 'Ti si tu napravio sve, majstor si transformacije i sve radiš s mjerom, nikad ne ideš preko granice.' Na pohvale se nadovezao i Petreković: 'Ovo je zmajevski odrađeno. Divim ti se. Ovo je večeras najbolji nastup, svjetski!'

Atmosferu u studiju podigla je Katarina Baban, koja je na bodovnoj ljestvici zauzela drugo mjesto kao Jason Derulo s izvedbom pjesme 'Swalla'.

  • +8
Tvoje lice zvuči poznato, 5. sezona Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV

Pred Majom Bajamić bio je zahtjevan zadatak transformacije u Doris Dragović.

Nastup za pamćenje priredio je i Matko Knešaurek kao Severina, izvevši njezin hit 'Uno momento'.

Davor Dretar Drele u ovoj je epizodi nastupio s dječakom Ivorom Leskovarom kao Will Smith, izvodeći njegovu pjesmu 'Men in Black'.

Paola Bekić Valić izvela je pjesmu 'Night Fever' grupe Bee Gees. Petreković je primijetio mušku energiju kod Paole, a Kedžo je rekao kako gljiva prema njoj ovoga puta nije bila milosrdna.

Ana Vilenica ovoga je puta imala zadatak transformirati se u pop ikonu Justina Timberlakea i otpjevati njegov hit 'Can't Stop The Feeling'.

Nakon prošlotjednog trijumfa u ulozi Josipe Lisac, Amel Ćurić se ovoga tjedna našao na začelju liste nakon što je nastupio kao Boney M i otpjevao njihovu pjesmu 'Rasputin'.

U idućoj epizodi Damira Poljičaka vidjet ćemo u ulozi Mariah Carey, Katarinu Baban kao Jelenu Rozgu, a Maja Bajamić transformirat će se u Carla Douglasa, dok će Marko Knešaurek nakratko postati Gene Kelly.

Drele će se transformirati u Ljupku Dimitrovsku, dok ćemo Paolu Bekić Valić gledati kao Daniela Popovića. Ana Vilenica za zadatak je dobila transformaciju u Kurta Cobaina iz grupe Nirvana, a Amel Ćurić postat će Madonna.

Više o Tvoje lice zvuči poznato na ovom linku.