VIDI SE IZ DALEKA

Damir Kedžo i njegova partnerica iz 'Plesa sa zvijezdama' i nakon showa nerazdvojni

03.07.2019 u 14:22

Bionic
Reading

Mnogi parovi, koji su skupa nastupali u natjecateljskim showovima povezali su se i ostali u dobrim odnosima i nakon što su se emisije prestale emitirati. Većina ih zajedno nastupa i surađuje, a među njima su Damir Kedžo i Helena Janjušević koji su gledatelje osvajali u nedavno završenom 'Plesu sa zvijezdama'

Da su bili dobitrna plesačka kombinacija pokazali su u showu na Novoj TV, a sada su skupa snimili i video spot i to za pjesmu Damira Kedže 'Vidi se izdaleka'. Riječ je o ljubavnoj pjesmi bržeg ritma.

'Helena je najbolje što mi je taj show donio. Ona je toliko predivna, lijepa i talentirana da je jednostavno i logično bila jedini izbor za ovaj spot. Spot je sniman u Puli, Medulinu, a zahvaljujući nesebičnoj pomoći vlasnika i osoblja Marea restaurant & beach bara, najljepše kadrovi snimili smo na nenaseljenom otoku Levanu. Nisam nikad volio prepričavati spotove i objašnjavati emocije, ljudi uvijek osjete točno ono što trebaju osjetiti i što im želimo poručiti. Ljubav je univerzalni jezik koji svako razumije i zato sam siguran da će voljeti 'Vidi se izdaleka', poručio je Damir.

To je prva zajednička pjesma iza koje stoji jak autorski tim Ante Pecotić (glazba i tekst) i Bojan Šalamon Shalla (aranžman, produkcija, mix i mastering), a režiju režiju spota potpisuju Hugo Vojak i Mladen Đaković.

Izvor: Društvene mreže