PRIPREMA KULINARSKI SHOW

Da napravi sendvič Brooklynu Beckhamu bio je potreban budžet od 100 tisuća dolara, ali i ekipa od 62 čovjeka

10.02.2022 u 14:18

Bionic
Reading

Na kulinarsku emisiju, u trajanju od samo osam minuta, Brooklynu Beckhamu, najstarijem sinu Victorije i Davida Beckhama, gdje je napravljen sendvič u bagel pecivu, utrošeno je čak 100 tisuća dolara, a za nastanak istog trebala su čak 62 čovjeka u ekipi, ispred i iza kamera

Iako nema baš nikakvog kulinarskog iskustva, niti se za tu profesiju školovao, najstariji sin Beckhamovih, 22-godišnji Brooklyn Beckham odlučio je upravo u toj branši zaraditi. Emisija se zove 'Cookin' With Brooklyn', traje tek osam minuta, a u jednoj od epizoda, koja je koštala 100 tisuća dolara i za koju je trebao tim od 62 čovjeka, Brooklyn je pripremio ni manje ni više nego sendvič u bagel pecivu.

Njegove majstorije mogu se vidjeti i na njegovom Instagram profilu, gdje objavljuje snimke, a sve je šokirala upravo brojka ljudi koji rade na ovim online videima, a koje su normalne za velike produkcije, a ne i za ovakve amaterske showove.

  • +3
Brooklyn Beckham Izvor: Promo fotografije / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

A što zapravo košta 100 tisuća dolara, nitko ne zna, budući da, primjerice, u epizodi s bagel sendivčem on nije ništa kuhao ili pekao, već je jednostavno namazao majonezu na pecivo i stavio po svom ukusu sastojke.

'On je u kuhinji ono što je njegova majka bila u glazbi', rekao je dobro upućeni izvor.