MARIJANA O NEMEŠU

Da ga vidim, pala bih u nesvijest

  • Autor: Pink/tportal.hr
  • Zadnja izmjena 29.07.2011 09:13
  • Objavljeno 29.07.2011 u 07:00
Marijana 4

Marijana 4

Izvor: Promo fotografije / Autor: Emotion

Marijana je spremna boriti se za Nemeša svim snagama. Priznala je da se u njega zaljubila na prvi pogled te da je sve što je mislila da zna o ljubavi i zaljubljenosti kad je njega upoznala palo u vodu

Katarina Šišmanović, voditeljica emisije 'Sve za ljubav', imala je priliku razgovarati s Marijanom Čvrljak tamo gdje je ljubav Marijane i Nikole Nemeševića Nemeša i počela, u Big Brother kući.

Marijana je sigurna u svoje osjećaje iako ju je Nemeš tako surovo ostavio pred milijunima ljudi, no to mu ne zamjera zbog toga što je za nju bitan samo on te je spremna na borbu za ljubav do kraja.

Marijana je priznala kako joj se Nemeš svidio odmah dok su ulazili u kuću. 'Slučajno smo ušli zajedno, no prema njemu sam osjetila nešto na prvi pogled, bila sam tako zbunjena, a on tako sabran, čvrst i svoj. Sigurno je da sam osjetila nešto odmah', rekla je Marijana. Prije Nemeša imala je jednu sliku o ljubavi, a poslije sasvim drugačiju.

'Neki konkretni problemi u mom braku nisu postojali, ne mogu reći o suprugu ništa ružno. Nismo se svađali. To je bila navika. Ja sam vjerovala kad sam se udala da će to trajati, ali to nije bila neka velika ljubav. Mislila sam da znam što je ljubav i zaljubljenost, no poslije Nemeša sam shvatila da to nije to. Sve što sam mislila je palo u vodu', rekla je Marijana, koja nije očekivala da će joj se život toliko promijeniti nakon što je ušla u kuću.

Marijana je ispričala i kako se osjećala u trenutku kad ju je Nemeš ostavio.

'Ne znam, raspala sam se u tom trenutku, nisam mogla vjerovati. Raspad sistema totalno, više ništa nije bilo bitno.'

Ona ne zamjera Nemešu što joj nije rekao u lice da je ostavlja. 'Mogao me gledati u oči i reći mi osobno, no nije manje muškarac zbog toga. Totalno drugačiji scenarij sam očekivala, nisam nikada očekivala pobjedu, moja pobjeda bi bila da sam s njim otišla.'

Emotion

Emotion

Izvor: Promo fotografije / Autor: Emotion

Marijana je uvjerena da bi kemija postojala i da su se sreli vani.

'Kemija bi postajala i da smo se sreli vani, ovo što smo bili u BB kući nam je olakšalo, bolje smo se stigli upoznati, no i sad kad sam vani osjećaji su tu. Nije ništa umjetno, sve postoji.'

Marijana je spremna na sve da joj se Nemeš vrati te je često bila u napasti da ga nazove.

'Imam njegov broj, ne znam je li pravi. Svaki dan, svake sekunde želim ga nazvati, ali želim mu dati vremena. Mogu zamisliti kako je osjećao pritisak, sve te negativne stvari oko njega, neprihvaćanje njegove obitelji', rekla je Marijana, koja je sigurna u jednu misiju.

'Čekam ga i borit ću se za njega i vjerujem da ovo nije kraj. Želim doći do njega... Da ga vidim, pala bih u nesvijest. Rekla bih mu da ga volim.'

Ona ne želi da on bira između nje i svojih roditelja. 'On ima pravo na obje strane. Želim samo priliku da me se ne sudi na prvu, da me se ne gleda tako objektivno i surovo, samo priliku da me se upozna i da se vidi da ga volim', zaključila je.

Marijana u emisiji 'Sve za ljubav' - 1. dio
2. dio

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi