PITANJE KOJE MUČI MNOGE

Evo što je o povratku Samanthe koji priželjkuju fanovi 'Seksa ' grada' otkrio scenarist serije 'I tek tako...'

06.02.2022 u 19:17

Bionic
Reading

Dugoočekivani nastavak 'Seksa i grada', serija 'I tek tako' podigao je veliku prašinu, a reakcije su podijeljene

Već i ptice na grani znaju da u novoj seriji nema Samanthe Jones koja se spominje samo u razgovorima Carrie, Charlotte i Mirande, a iako fanovi priželjkuju njezin povratak, scenarist serije Michael Patrick King u nedavnom intervjuu za Variety 'pokopao' je sve nade onih koji bi rado voljeli ponovno vidjeti osebujnu Sam koju je sjajno odglumila Kim Cattrall.

Upitan bi li se mogla pojaviti u budućnosti, odgovorio je: 'Ne. Baš kao što se nije mislilo da će Kim ikada sudjelovati u 'I tek tako... ' jer je izrekla ono što je izrekla. Jedino mjesto gdje razmišljam o takvoj mogućnosti je mašta. Da, u mašti bi bilo sjajno imati i Samanthu u seriju, no u stvarnosti nemam nikakvih očekivanja da će se Kim Cattrall ikada ponovno pojaviti', rekao je King.

Još uvijek nije poznato ni hoće li se serija nakon brojnih kritika vratiti nakon emitiranja prve sezone.

Nedavno je i Sarah Jessice Parker otkrila što misli o povratku bivše kolegice.

  • +5
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kada ju je novinar Varietyja izravno upitao bi li za nju bilo ok i normalno da se njezina bivša kolegica Kim Catrall vrati u nastavak hit serije 'Seks i grad', pod nazivom 'I tek tako...', Sarah Jessica Parker jasno je dala svoje mišljenje:

'Ne mislim da bi to bilo dobro, osobito jer je previše toga izrečeno, ostale su zapisane u povijesti sve njezine emocije koje je izrekla. Ja nisam ništa od toga pročitala, niti sam sudjelovala u istima, no bilo je ljudi koji su mi rekli što se događa.'

'i tek tako...'

[FOTO] Izvukli smo najbolje modne kombinacije iz novog poglavlja kultnog 'Seksa i grada'; pogledajte što sad nose slavne Njujorčanke

Pogledaj galeriju

65-godišnja Kim Catrall dugo je tvrdila kako se neće nikada vratiti u franšizu, navodeći kao razlog tenzije koje su bile između nje i bivših kolegica, dok je Sarah Jessica Parker dosljedno odbacivala bilo kakve navode u njihovoj svađi.

U samoj seriji, njezin izostanak objašnjen je njezinom selidbom u London zbog posla, no kroz scenarij njezin se lik spominjao u svih deset epizoda.