'PLAY IT COOL'

Cristiano Ronaldo ne boji se našaliti na vlastiti račun: Reklama za njegov novi miris sve je nasmijala

06.09.2019 u 14:54

Bionic
Reading

Odavno je poznato da nogometaš Cristiano Ronaldo kontinuirano razvija svoj brend 'CR7' iz kojeg je sada na tržište proizašao novi miris za muškarce 'Play it cool'. No, ono što je mnogo iznenadilo je reklama za isti miris koja je sve nasmijala do suza

Osim nogometa u kojem je izuzetno uspješan te mu među brojnim trofejima nedostaju tek rijetke nagrade struke, Cristiano Ronaldo istovremeno razvija i vlastiti biznis.

Njegov brend CR7 kontinuirano raste te na tržište izbacuje nove proizvode. Odjeća, donje rublje za muškarce, te parfemi samo su neki od asortimana. Upravo novi miris pod nazivom 'Play it cool' ponovno je slavnog Portugalca doveo u sve svjetske medije.

Ronaldo je snimio reklamu za novi miris koja je dostupna na Youtube kanalu, a koja je svojim scenarijem uspjela nasmijati obožavatelje do suza. Naime, prema mnogima Ronaldo ima vrlo visoko mišljenje o sebi, svom izgledu i karijeri, a sada je 34-godišnjak dokazao da se itekako dobro zna i našaliti na vlastiti račun.

U reklami Ronaldo pokazuje početak jednog lošeg dana, u kojem ne dobiva 'lajkove' na društvenim mrežama, nosi ogrtač leopard uzorka, opeče jezik vrućom kavom, te mu zagori tost koji je planirao doručkovati. Na koncu, sve se vrati u normalu nakon što na sebe stavi svoj novi parfem.

Među onima koji su pogledali promo spot našli su se i kritičari koji su mu poručili da nije talentiran za glumu i da dobro da je svoju karijeru usmjerio u sport.

Cristiano Ronaldo 'Play it cool' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Ovaj miris daje mi osjećaj da mogu postići sve što želim i nadam se da će moji fanovi isto prepoznati i jednako se dobro osjećati kada ga budu nosili. Mnogo je trenutaka u mom životu kada se trebam pretvarati da je sve cool, recimo prije važne utakmice ili kada idem pucati penal, no ovom kampanjom htio sam se poistovjetiti s ostalim ljudima. Svima se dogode takva loša jutra. Želio sam da me ljudi vide onakvog kakvog me inače nemaju priliku vidjeti. Snimanje je bilo jako zabavno', rekao je Ronaldo.