UŽIVANCIJA NA NAJJAČE

Ćorluka opet ima urnebesan komentar: 'Večera s Frankom i Duško Lokin frizura'

20.07.2018 u 09:42

Bionic
Reading

Prije izgovaranja sudbonosnog 'da' mladenci su se odlučili malo opustiti. Od silne euforije posljednjih dana opuštaju se u Istri, a Franka Batelić i Vedran Ćorluka nisu odoljeli na Instagramu svojim pratiteljima pokazati kako izgledaju njihovi posljednji 'solerski' dani

Ostao je još samo jedan dan do ulaska u bračnu luku našeg srebrenog reprezentativca Vedrana Ćorluke i pjevačice Franke Batelić. Par se prije sudbonosnog 'da' odmara u njezinom Rapcu.

Pjevačica se najprije opustila uz more, a onda izašla na druženje s prijateljicom. 'Ljetne noći, ova boemska duša i muzika', poručila je simpatična Franka.

Duhoviti Čarli, kako zovu našeg slavnog nogometaša, oduševio je pratitelje svojom duhovitošću šaleći se na vlastiti račun te je objavio fotografiju s njihove romantične večere.

'Večera s Frankom i Duško Lokin frizura', napisao je pored fotografije, a u Instagram storiesima pokazao je i kako se zabavljao sa svojim prijateljima i Franku koja pozira s osmijehom i čašom vina u ruci.

Nakon ceremonije u mjesnoj crkvi u Rapcu svadbena proslava 26-godišnje glazbenice i 35-godišnjeg nogometaša će se održati u Vili Meneghetti, u kojoj se vjenčala i pjevačica Nina Badrić.

Imanje na kojem se nalazi vila prostire se na 120.000 metara kvadratnih, a okružena je maslinicima i vinogradima. Vrijednost joj se procjenjuje na više od 28 milijuna kuna, a u sklopu vile nalaze se restoran, vanjski i unutarnji bazen, vinarija, deset hotelskih soba i 15 rezidencija s terasom i dvorištem.

  • +12
Franka Batelić i Vedran Ćorluka Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram