SITNO BROJe...

Evo gdje će se održati bajkovito vjenčanje Franke Batelić i Vedrana Ćorluke

18.07.2018 u 13:01

Bionic
Reading

Severinino tajno vjenčanje u Balama bilo je jedno u nizu onih koja su proteklih godina održana u Istri daleko od očiju javnosti. U istom istarskom gradiću na imanju Meneghetti vjenčala se i Nina Badrić s bivšim suprugom Bernardom Krasnićem, a ondje će, doznajemo, vjenčanje imati i Franka Batelić i Vedran Ćorluka

Pitoreskna mala sela u Istri postala su posljednjih godina poželjna destinacija poznatih kad su vjenčanja u pitanju. Nema boljeg mjesta za intimnu svadbu od skrivene istarske idile, a upravo za takav pir u kraju buduće mladenke Franke Batelić odlučili su se ona i njezin zaručnik Vedran Ćorluka. Stanovnici mjesta Bale već tjednima govore o novom vjenčanju u njihovu mjestu.

Frankina i Vedranova svadbena svečanost, saznajemo, održat će se na imanju Meneghetti ove subote, a za glazbeni dio događaja iz snova pobrinut će se i Toni Cetinski, o čemu smo ranije pisali.

Simpatična 25-godišnja pjevačica i njezin sedam godina stariji zaručnik Vedran Ćorluka sredinom svibnja najavili su kako će vjenčane zavjete izmijeniti nakon završetka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Tada su obznanili i da će imati intimnu svadbu u idiličnoj Istri, a vjenčat će se na istom mjestu na kojem se udala Nina Badrić.

  • +8
Franka Batelić i Vedran Ćorluka Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL