tematski tulum

Colonia održala nastup uz atraktivne plesačice nakon četiri mjeseca pauze

14.10.2020 u 14:33

Bionic
Reading

Sve je podsjećalo Las Vegas u zaprešićkom centru na tematskoj James Bond zabavi, a zbog epidemioloških mjera samo su odabrani mogli uživati uz dance ritmove popularne dance grupe Colonia

'Radujem se svakom novom nastupu, a ovo je nešto baš posebno. Zadnji koncert imali smo prije četiri mjeseca; ljudi jedva čekaju da se zabave i rasplešu. Cijelo ljeto uživala sam na Jadranu, a sad je vrijeme za rad. Nadam se da će se situacija sa širenjem koronavirusa obuzdati kako bismo mogli što češće raditi i ispunjavati ljude toliko željenom radošću', izjavila je atraktivna Ivana Lovrić, pjevačica grupe Colonia. Njihov nastup uz Borisa Đurđevića upotpunile i dvije atraktivne plesačice, stoji u priopćenju.

U nastupu najveće Colonije na otvorenju automat kluba Aria uživali su, među ostalima i modna agentica Tamara Roglić, modna poduzetnica Sanja Bjedov Popović i njezin sin, pjevač Sebastian Popović.

U svečanim večernjim kreacijama Mirsade Jureše, modne dizajnerice i vlasnice mnogih nagrada struke klubom su prošetale manekenke, sve redom vlasnice laskavih lenti iz uglednih zagrebačkih agencija Best Model i Tarol. Najviše je pozornosti privukla 20-godišnja Helena Krnetić, još uvijek aktualna Miss Supranational Hrvatske kojoj mnogi na svjetskom izboru dogodine predviđaju joj sjajan rezultat.