NA INSTAGRAMU

Cindy Crawford objavila video na kojem pozira bez šminke, no ovakvim se reakcijama zasigurno nije nadala

18.02.2023 u 22:25

Bionic
Reading

Boravak u sauni pomalo je dosadio 56-godišnjoj ljepotici, koja je tijekom opuštanja odlučila snimiti video i objaviti ga na društvenim mrežama, no vjerojatno ni u snu nije mislila da će dobiti toliko negativnih komentara

Na sam spomen Cindy Crawford mnogi se odmah prisjete 90-ih i dana kada je ova američka ljepotica žarila i palila modnim pistama rame uz rame sa Claudijom Schiffer, Naomi Campbell, Lindom Evangelistom... Njezina ljepota očarala je najpoznatije modne dizajnere, ne postoji reklama ili naslovnica modnog časopisa koju nije snimila, a glumila je i u spotu Georgea Michaela 'Freedom'.

Iako je još samo četiri godine dijele do proslave 60. rođendana, Cindy Crawford i dalje svojom pojavom oduševljava sve, stoga ne čudi da su se mnogi iznenadili njezinom najnovijom objavom na Instagramu, na kojoj baš i nije u najreprezentativnijem izdanju.

Naime, Cindy je odlučila snimiti video dok se opušta u sauni. Visoka temperatura i vlaga imale su svoj učinak na njezinu kosu, pa se manekenka počela igrati s istom, pokušavajući s mladom kosom napraviti šiške.

U saunu je, kako je i prikladno, Cindy otišla bez šminke, a onda su krenuli razni komentari: 'Izgledaš toliko drugačije ovdje', 'Ne ličiš uopće na sebe', 'Nisam znala da si to ti dok nisam pročitala tvoje ime', 'Nisam te prepoznala', 'Tko je ovo u Cindyjinoj objavi? Prijateljica? Ljubavnica? Suradnica?'...

  • +7
Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A onda je stiglo i pitanje gdje joj je nestao madež pored usne, koji je ujedno i njezin zaštitni znak. No, brige nema, isti je i dalje na istom mjestu, samo nije toliko došao do izražaja na snimci.