DUŠKO ODUŠEVLJEN:

'Cijelu bih noć ljubio Soraju'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 22.03.2011 08:45
  • Objavljeno 22.03.2011 u 07:25
Duško Bogdanović

Duško Bogdanović

Izvor: Screenshot / Autor: Big Brother 4 Screenshot

Nakon zadatka koji se sastojao od izvedbe sinkroniziranog plivanja, Nikola, Lester i Nemeš pričali su o seksu koji im nedostaje

'Kakav seks, brate, nema seksa. U ovom realityju nema seksa', komentirali su, ali i dodali da to ne treba reći dvaput.

Duško je bio oduševljen jer je Soraja došla na otpad i izjavio je da mu je srce prepuno kada vidi Soraju, koja mu je prelijepa.

'Izgleda kao avion, ima malo lošiju glavu, ali tijelo prelijepo', rekao je Duško u ispovjedaonici. Nije se mogao načuditi što su između nominiranih stanari izabrali baš Soraju. 'Šteta za nju, kako su mogli nju onako lijepu', komentirao je Duško.

'Nisam razočarana, na sve se čovjek navikne', kazala je Soraja, a kad je stigla na otpad izgrlila se s Duškom, koji je zažalio što ga nije zatekla otuširanog i obrijanog.

'Večeras sam najsretniji čovjek. Sretan sam što mi je došla Sara, nisam zadovoljan jedino zato što nisam bio obrijan i okupan. Već sam je poljubio obrijan, ne mogu više, sramota me', izjavio je Duško u ispovjedaonici i dodao da bi je cijelu noć ljubio da može koliko mu se sviđa te da više ne želi izaći iz kuće jer mu je došla Soraja.

Radašin se kao nindža spustio na otpad kako bi obavio zadatak koji je dobio od Velikog Brata – u deset minuta morao je saznati koje namirnice nedostaju u ostavi otpada. U kuću je ušao kao ravnopravni stanar, a on i Tamara ne smiju ostalim stanarima otkriti postojanje otpada. Veliki Brat otkrio im je i da je kanta za smeće u kući povezana s otpadom.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi