VELIKE ODLUKE

Chrissy Teigen: 'Ne znam želim li da moja djeca vjeruju u Djeda Božićnjaka'

06.12.2018 u 11:09

Bionic
Reading

Supruga američkog glazbenika Johna Legenda, manekenka Chrissy Teigen u svom je posljednjem razgovoru s medijima otkrila kako je u velikom problemu zbog dolaska skorašnjih blagdana. Nije sigurna u kojem smjeru odgajati svoju djecu

Prosinac i blagdanska čarolija uvijek najviše razvesele djecu diljem svijeta, koja nestrpljivo čekaju Badnju večer i božićno jutro ne bi li vidjela što je Djed Božićnjak ostavio pod borom. Upravo to je ono što najviše brine američku manekenku Chrissy Teigen, koja je u svom posljednjem intervjuu rekla što misli o tradiciji i takvim običajima.

Ona i njezin suprug, glazbenik John Legend, još nisu odlučili kako će odgajati svoje dvoje djece, kćerkicu Lunu i sina Milesa.

  • +8
Chrissy Teigen s preslatkom kćerkicom Lunom Izvor: Profimedia / Autor: Auto

'Ona još tek uči o Djeda Božićnjaku, a ustvari ja ni sama nisam sigurna želim li da vjeruje u njega. Ne znam kojim smjerom krenuti', rekla je Chrissy za magazin People.

Chrissy Teigen sa kćerkicom Lunom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'John i ja smo rekli jednostavno da ćemo vidjeti što ćemo, kada vrijeme dođe za to, ali nemamo baš mnogo vremena. Možda je najjednostavnije da se orijentiramo na zajedničko vrijeme, našu obitelj i međusobno darivanje', rekla je u nastavku Teigen.