PREVIŠE NEGATIVE

Chrissy Teigen izbrisala svoj račun na Twitteru: 'Nisam osvetoljubiva svadljivica'

25.03.2021 u 09:32

Bionic
Reading

Svako dobro u životu poželjela je u srijedu Chrissy Teigen tviterašima prije nego što se odjavila s ove platforme društvenih mreža i izbrisala svoj račun

'Više od deset godina moj ste svijet. Iskreno, puno dugujem ovome svijetu kojega smo ovdje stvorili i zaista mnoge od vas smatram svojim pravim prijateljima', započela je seriju svojih posljednjih obraćanja na Twitteru Teigen pa dodala kako je stiglo vrijeme za oproštaj.

Manekenka i autorica kuharica objašnjava nadalje kako joj ova društvene mreža ne donosi više toliko pozitive, koliko negative pa misli da je pravo vrijeme da završi s tim. Životni cilj joj je, navodi, usrećiti ljude i teško se nosi s boli koju osjeća kad u tome ne uspije.

'Oduvijek sam prikazivana kao osvetoljubiva svadljivica, što jednostavno nisam', kaže Teigen i objašnjava da su je njezina želja da bude dopadljiva i strah da ne naljuti ljude učinili potpuno drugom osobom od one koja se prijavila na platformu.

'Svako dobro u životu, tviteraši. Molim vas shvatite, sve do čega mi je bilo stalo bili ste vi', poručila je Teigen i dodala kako je tijekom svih ovih godina plava od udaraca i dalje bodrila korisnike društvenih mreža da shvate i nikad ne zaborave da su i njihove riječi važne.

  • +4
Chrissy Teigen i John Legend Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Tijekom godina sam činila mnoge greške pred stotinama i tisućama ljudi, ali za njih sam odgovarala. Naučila sam ovdje nevjerojatno puno toga. Jedina stvar koju nisam naučila je kako blokirati negativnost. Preosjetljiva sam, u redu! Ne želim biti takva, ali jednostavno jesam', napisala je Teigen i poručila tviterašima da ih voli, cijeni njihovo zajedničko vrijeme, ali da ih također i mrzi.

Svoje posljednje javljanje, nekoliko minuta prije nego što je deaktivirala račun, Teigen je zaklučila s '<3'.

Nezadovoljstvo time što je na Twitteru Teigen je pokazala i u ponedjeljak.

'Zaista se ne budim svakoga dana pokušavajući te razljutiti, ali nekako mi to uspjeva. Kažeš mi da nemam talenta. Pretpostavljam da je tako', napisla je Teigen.

Hoće li prestati upotrebljavati i druge platforme društvenih mreža, Teigen nije navodila, ali na Instagramu je i dalje aktivna.