POSTUPAK NORMALIZACIJE

Chrissy Teigen u šoku kad je otkrila da je jedina zvijezda koju Joe Biden prati na Twitteru

21.01.2021 u 14:25

Bionic
Reading

SAD ponovo ima predsjednika kojem je dozvoljeno objavljivati na društvenim mrežama. A Twitter je imao posebno iznenađenje za Chrissy Teigen – ona je jedina zvijezda koju Joe Biden prati na toj društvenoj mreži

Predsjednik Joe Biden preuzeo je službene dužnosti svog ureda, a s njima i profile na društvenim mrežama. Novi predsjednik već je uspio iznenaditi jednu slavnu osobu.

Chrissy Teigen koja ima 13.5 sljedbenika na Twitteru ostala je potpuno zabezeknuta kad je otkrila da je jedina slavna osoba koju 78-godišnji Joe Biden prati na toj društvenoj mreži.

'O, moj Bože', napisala je Chrissy Teigen uz listu osoba koje Joe Biden prati na Twitteru.

Ostale osobe koje predsjednik Biden prati na Twitteru su uglavnom njegovi suradnici u Bijeloj kući među kojima su i tajnica za tisak Bijele kuće Jen Psaki i savjetnica za unutarnju politiku Susan Rice.

Chrissy Teigen nakon prvobitnog šoka objavila je nekoliko poruka. Jedna od njih je bila šala na račun Donalda Trumpa koji je slavnu manekenku blokirao na službenom predsjedničkom profilu.

'Napokon ću moći vidjeti predsjednikove objave i vjerojatno neće biti poremećene', napisala je Chrissy Teigen.

Manekenka se također našalila da bi najbolje bilo kad bi prestala objavljivati na Twitteru jer će predsjednik Biden sad moći vidjeti kakve sve ludosti izvodi.

Chrissy Teigen, John Legend i njihovo dvoje djece otputovali su u Washington D. C. kako bi prisustvovali slavlju povodom inauguracije novog predsjednika.

'Nevjerojatno da sam ovdje. Trijezna. Znam da je čudno, ali ovo je drugačiji svijet za mene. Sve je novo i bolje. Vrlo sam sretna. Najviše veliko sretna', napisala je Chrissy Teigen i pritom iskoristila još jednu izmišljenu riječ koju je Donald Trump znao povremeno izgovoriti.

  • +9
Čin inauguracije Joea Bidena i Kamale Harris Izvor: EPA / Autor: SAUL LOEB / POOL

Chrissy Teigen prestala je piti alkohol nakon što je doživjela spontani pobačaj. Chrissy Teigen i John Legend bili su najveća podrška jedno drugome, a par je napravio neke lijepe fotografije tijekom posjeta Washingtonu D. C..