LEGENDARNA GLAZBENICA

Cher potvrdila da se pomirila sa 40 godina mlađim dečkom

28.09.2023 u 23:07

Bionic
Reading

Cher (77) pojavila se na pariškom Tjednu mode u društvu svoga novog/starog dečka, 37-godišnjeg glazbenika Alexandera 'AE' Edwardsa

Nakon što su njezini prijatelji ostali 'šokirani' nakon što se nedavno pojavila na večeri sa svojim bivšim dečkom, Cher je sada potvrdila da se vratila svojem, 40 godina mlađem dečku Alexanderu.

Cher je sad potvrdila kako su se pomirili te su skupa ponosno prošetali Parizom posjetivši modne revije Balmaina i Givenchyja.

Ranije ovoga mjeseca par je viđen na večeri u jednom restoranu u Los Angelesu, a sad su skupa došli nazočiti pariškom Tjednu mode.

Cher Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Cher je u svom stilu plijenila poglede u crnom bodiju i čizmama/platformama.

Kako se pisalo, njezini su prijatelji šokirani što je ponovno s AE-om. 'Oni nisu obožavatelji AE-a i stvarno su zabrinuti oko toga gdje je zbilja njegovo srce u svemu ovome. Boje se da će Cher na kraju biti povrijeđena i ne žele da se ona bavi glupostima u svojim godinama. Svi misle da bi ga se trebala brzo riješiti. Žele da on ode', rekao je jedan dobro upućen izvor.

Inače, par se skupa prvi puta pojavio na crvenom tepihu na modnoj reviji Versace jesen 2023. u ožujku, nakon što su ih prvi put romantično povezali u studenom 2022. kad su viđeni da se drže za ruke u Los Angelesu.

Cher se tad i putem Twittera, sad poznatog kao X, obračunala s hejterima zbog razlike u godinama.

Glazbena legenda i AE potaknuli su nagađanja o zarukama u prosincu kada se dobitnica Grammyja pohvalila ogromnim dijamantnim prstenom procijenjenim na 250.000 dolara.

No jedan je izvor kasnije rekao za TMZ da nisu bili zaručeni i da su samo htjeli poigrati s glasinama o vjenčanju.