OZLJEDA NA RADU

Charlize Theron otkrila: 'Morala sam na tri operacije kako bih se oporavila od tog snimanja'

18.07.2020 u 21:56

Bionic
Reading

Američka glumica velika je profesionalka te jedna od najtraženijih ženskih osoba u Hollywoodu. Tijekom snimanja svog posljednjeg projekta za Netflix jako se ozlijedila ali nastavila predano raditi na filmu. To ju je u konačnici dovelo do još većih problema i operacije

Slavna 44-godišnja glumica, zvijezda filmova 'Dobar posao u Italiji' i 'Čudovište' u novom je intervjuu za magazin Stellar šokirala javnost svojim zdravstvenim stanjem koje se pogoršalo nakon posljednjeg poslovnog projekta.

Naime, Charlize Theron na snimanju Netflixova filma 'Old Guard' zadobila je tešku ozljedu koju je vukla sve do završetka projekta.

Theron je u snimanju akcijskog filma ozlijedila ruku, no misleći kako je riječ tek o površinskoj rani nije se previše time opterećivala.

Potom je nastavila snimanje zahtjevnih scena, kada je shvatila da ipak nije sve tako bajno s njezinom rukom.

'Bilo mi je apsolutno nemoguće istražiti koliko je velika ozljeda bila. Tako sam se borila do kraja. Čitavih pet dana borila sam se s palcem u kojem nisam ni imala osjet. Zapravo sam izgubila svu kontrolu nad svojom rukom. Pritom sam snimala sve scene jašući konja rukom koja nije imala nikakvu funkciju i koja je odbijala poslušnost’, objasnila je oskarovka.

Kada je snimanje filma jednom završilo, Theron se uputila doktoru koji joj je poručio da je spremna za operaciju i to ne jednu nego čak tri.

Nakon operacija i dulje rehabilitacije Charlize se oporavila i vratila osjet u nastradaloj ruci.