o starenju

Charlize Theron odgovorila na tvrdnje da je napravila facelifting

22.08.2023 u 08:38

Charlize Theron

Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Bionic
Reading

Nakon Andie MacDowell, Naomi Watts i Sarah Jessice Parker, i Charlize Theron odlučila je reći što misli o komentarima na račun svog izgleda. Demantirala je tvrdnje da se podvrgnula faceliftingu, a otkrila i vlastiti stav o starenju

Charlize Theron jedna je od holivudskih dama koja se odlučila priključiti razgovoru o starenju te odbaciti negativnu percepciju koje starenje ima u javnosti. Iako mnogi tvrde da je glumica sigurno radila neke estetske zahvate koji joj osiguravaju tako mladolik izgled, Theron je odlučila stati na kraj zlim komentarima.

U nedavnom intervjuu za Allure, Theron je rekla da u zadnje vrijeme često čuje kako ljudi pričaju da je bila na faceliftingu, no demantirala je te tvrdnje.

Izjavila je da njeguje svoj prirodni izgled, premda su s godinama stigle i bore koje je prihvatila kao dio svog izgleda, dio starenja i dio nje same. Ipak, otkrila je da nitko ne bi trebao osuđivati one žene koje su se podvrgnule korekcijama jer svatko ima pravo nositi se sa starenjem na vlastiti način.

'Također mislim da žene žele stariti na način koji im odgovara. Mislim da moramo biti malo empatičniji prema tome kako svi prolazimo kroz naše putovanje', poručila je glumica.

Otkrila je da ju starenje u smislu izgleda ne zamara toliko jer voli kako izgleda, no starenje itekako utječe na njezin posao. Kao glumica često se susreće da za film treba izvesti neku scenu koja zahtijeva određenu fizičku spremu, a često je riječ o vratolomijama koje joj je zbog godina teže izvesti.

'Više od svog lica, voljela bih da imam svoje 25-godišnje tijelo koje mogu jednostavno baciti uza zid, a da me sutra više ne boli. Sada, ako ne vježbam tri dana i vratim se u teretanu, ne mogu hodati, ne mogu sjesti na WC školjku', komentirala je glumica koja često glumi u akcijskim filmovima.

PROVOD U DISNEYLANDU

Charlize Theron kćeri priuštila dan o kakvom maštaju sva djeca

Pogledaj galeriju