UMRI MUŠKI

Charlize Theron o uskakanju u ulogu Brucea Willisa u lezbijskom remakeu kultnog filma: 'To je sjajna ideja'

25.02.2021 u 11:23

Bionic
Reading

U prosincu prošle godine netko je na društvenim mrežama sugerirao kako bi Charlize Theron bila savršena za ulogu u lezbijskom remakeu filma 'Umri muški', na što se 45-godišnja oskarovka osvrnula rekavši da je spremna prihvatiti tu ulogu. Svoju spremnost potvrdila je sada i u intervjuu za Vanity Fair

'Mislim da je to sjajna ideja. Zbog toga sam i odgovorila na Twitteru, jer sam jednostavno mislila da je to nekako sjajno', rekla je Theron.

Tvit koji je pokrenuo cijelu priču, objavljen je 5. prosinca prošle godine, a u njemu je netko od njenih obožavatelja, ili obožavateljica, konstatirao kako su lezbijske božićne romantične komedije u redu, ali...

'Ono što doista želim je 'Umri muški' u kojem pobješnjela Charlize Theron spašava svoju suprugu', osvanulo je na Twitteru.

Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na tu objavu Charlize je odgovorila s upitom gdje da potpiše i obožavateljima predložila da počnu tražiti holivudsle producente.

Upitana o mogućnosti da zaista uskoči u ulogu koju je proslavio Bruce Willis, Charlize je u nedavnom intervjuu potvrdila da odgovor na Twitteru nije bio šala.

'Zbog činjenice da bi to bile dvije žene, rekla sam 'da, potpisujem'', rekla je Theron.

Nakon premijere 1988. godine, film 'Umri muški' s Bruceom Willisom u ulozi njujorškog policajca Johna McClanea pokupio je mlake kritike, ali akcijski film je u blagdanskoj sezoni postao klasik s vojskom obožavatelja pa je snimljeno i nekoliko nastavaka.

Policajac McClane u filmu posjećuje svoju otuđenu suprugu (Bonnie Bedelia) u Los Angelesu na njezinoj božićnoj uredskoj zabavi. Predvođeni pokojnim glumcem Alanom Rickmanom, na zabavu upadaju teroristi i počinju pustošiti sve oko sebe, no za petama im se nađe McClane koji pokušava spasiti suprugu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Obzirom da je film usredotočen na akciju u neboderu Nakatomi Plaza tijekom božićne zabave, većina obožavatelja smatra da je 'Umri muški' blagdanski film.

Ako do lezbijskog remeake stvarno dođe, Theron ne bi trebala imati problema s preuzimanjem uloge, jer je svoj talent za akcijske uloge već pokazala u filmovima 'Pobješnjeli Max' i 'Atomska plavuša', ali i Netflixovom 'The Old Guard'.