veliki uspjeh

Chanel će u svojim trgovinama prodavati skladbu Zdenke Kovačiček: 'Ne mogu opisati svoju sreću'

03.11.2017 u 10:13

Bionic
Reading

Nedavno je francuska modna kuća za zatvaranje Tjedna mode u Parizu odabrala pjesmu naše glazbene dive. No to nije sve - hit koji je legendarna zagrebačka pjevačica Zdenka Kovačiček snimila 1978. godine će s još njih 13, po izboru njihove agencije za odabir glazbe za Lagerfeldove revije, biti dostupan u prodaji na limitiranom nosaču zvuka

'Kompilacija sa skladbama s Lagerfeldove revije objavit će se u tisuću primjeraka u izdanju francuske kuće Collette, a moći će se nabaviti u ekskluzivnom Chanelovu lancu. 'Elektra' je u vrijeme stvaranja bila eksperiment i tada je prošla nezapaženo, a sada se vratila u velikom stilu', rekla je za tportal Zdenka Kovačiček.

'Elektra' je dokaz njezinog vizionarstva i pogleda u budućnost te joj je preko noći otvorila mnoga vrata. 'Ponosna sam i ne mogu opisati svoju sreću. Nazvala me Lagerfeldova agentica i rekla je da će poslušati i ostale moje radove', otkrila je.

Jedna od naših ponajboljih pjevačica nedavno je osvojila Elleovu nagradu za životno djelo, a 29. studenoga će velikim koncertom proslaviti 60 godina karijere koncertom 'Žena za sva vremena' u zagrebačkoj dvorani Lisinski.

  • +6
Zdenka Kovačiček Izvor: Pixsell / Autor: Anto Magzan/PIXSELL