KARLO JE POSTAO BRAT

Čestitke pristižu sa svih strana: Antonela i Valent Sinković dobili drugo dijete, a poznato je i ime

23.11.2022 u 19:18

Bionic
Reading

Sretnu vijest Valent Sinković otkrio je na Instagram profilu kojeg dijele on i brat Martin Sinković, a na kojem je objavio fotografiju iz bolnice

Malena ručica u ruci mame Antonele koje drži ponosni otac Valent Sinković, fotografija je ispod koje su se krenule nizati čestitke upućene proslavljenom veslaču povodom rođenja drugog djeteta.

'Karlo je upravo postao stariji brat! Luka je napokon stigao i sada imamo mlađu braću Sinković! Dobro došao dječače', stoji ispod fotografije koju je Valent Sinković objavio na službenom profilu Sinković Brothers, kojeg dijeli s bratom Martinom Sinkovićem.

Svog prvog sina Karla Antonela i Valent Sinković dobili su krajem ožujka 2021., a ni godinu i pol kasnije stigao je i Luka, i upotpunio njihovu obitelj.

Valent Sinković Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Za Valenta Sinkovića rođenje još jednog sina veća je sreća od čak dva olimpijska zlata, šest europskih i isto toliko svjetskih zlatnih medalja, koje je osvojio s bratom Martinom Sinkovićem u veslačkom sportu, i to u kategorijama dvojac na pariće i dvojac bez kormirala.

Inače, samo nekoliko dana prije rođenja malenog Luke, Antonela i Valent Sinković proslavili su petu godišnjicu braka, stoga im je dolazak još jednog dječaka najljepši poklon za godišnjicu.