SLATKE BRIGE

Čestitke pristižu sa svih strana: Anita Dujić postala je majka

16.01.2019 u 12:46

Bionic
Reading

Nakon devetomjesečnog slatkog iščekivanja, naša poznata manekenka i dekoraterka seta Anita Dujić postala je majka

'Ne bih se složila da je ovo blaženo stanje. Predivna je spoznaja da jedan novi život raste u tebi, ali je teško. Mislim da bi žene više trebale pričati o tome jer zaista je teško. Niti u psihičkom niti u fizičkom smislu nije lako gledati svoje tijelo kako prolazi kroz promjene, zatim hormoni, razni niz problema. Na kraju se to naravno isplati, ali ja ne bih rekla da je to blaženo stanje', rekla je u svom razgovoru za tportal bivša manekenka, danas scenografkinja i dekoraterka seta Anita Dujić prije tri mjeseca, a danas je na svijet donijela svoju dugoiščekivanu bebicu.

Kako je i najavila, Anita je rodila u Zagrebu, a sve do poroda nije htjela otkriti spol djeteta. Sada je poznato da je rodila djevojčicu kojoj su ona i njezin partner Duncan Broadfoot nadjenuli ime Lily.

Prinovom i radosnom vijesti Anita se pohvalila putem vlastitog Instagram profila, a čestitke joj pristižu sa svih strana.

'Nakon što rodim neko vrijeme bit ću u Hrvatskoj, dok je beba mala. Dugoročni plan nam je biti na dvije relacije, morat ćemo naći neki kompromis', otkrila nam je nedavno lijepa brineta.