shrvana je

Celine Dion zbog bolesti otkazala europsku turneju, ne dolazi ni u Zagreb

26.05.2023 u 15:02

Bionic
Reading

Glazbena diva prošle godine je obznanila da joj je dijagnosticiran sindrom ukočene osobe, koji uzrokuje nekontroliranu zategnutost mišića. Zbog nastavka liječenja, danas je s velikim žaljenjem objavila da otkazuje sve preostale koncerte svjetske turneje 'Courage', koji su se trebali održati tijekom 2023. i 2024. godine

Legendarna glazbenica oglasila se na društvenim mrežama i otkrila da je shrvana nakon što je shvatila da ne može nastaviti turneju s 42 datuma dok nastavlja svoju bitku s bolešću.

Celine Dion naporno radi na oporavku, no trenutno se ne može uspješno pripremati i nastupati na preostalom dijelu turneje, koja se trebala održati od 26. kolovoza 2023. u Amsterdamu do 4. listopada 2023. u Helsinkiju te od 6. ožujka u Pragu do 22. travnja 2024. u Londonu. U Zagrebu je njezin koncert trebao biti u ožujku 2024. godine.

'Žao mi je što ću vas još jednom razočarati. Uistinu se trudim vratiti snagu, no turneje su iscrpljujuće i kad je izvođač potpuno spreman. Nije pošteno prema vama i dalje odgađati koncerte, stoga je najbolje sada sve otkazati dok ne budem opet potpuno spremna stati na pozornicu premda mi to slama srce. Želim da svi znate da ne odustajem… I jedva čekam da se opet vidimo', poručila je pjevačka diva.

  • +3
Celine Dion Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

Zvijezda iz kanadskog Quebeca sklopu 'Courage' turneje održala je 52 koncerta u Sjevernoj Americi prije izbijanja pandemije i prije pauziranja turneje u ožujku 2020. Početkom 2021., dok je zabavna industrija još uvijek bila pod snažnim covid-restrikcijama, snimila je 'Love Again', svoj prvi film uz bok Priyanki Chopra Jonas i Sam Heughanu.