NE MOŽE SI POMOĆI

Čega se Ava Karabatić najviše boji?

07.05.2012 u 17:38

Bionic
Reading

Iako se natjecatelji svakodnevno susreću s otrovnim žabama i krokodilima te raznim bubama, Avu najviše plaši jedina domaća životinja u Survivoru

Marko stigao na Otok odbačenih gdje ga je Žare odmah uzeo na zub i počeo ga zafrkavati da kakav je on borac za ljudska prava ako je glasao za Avu koju mu je, kao, dobra prijateljica. Vijeće se zafrkava da bi htjelo da Ava dođe kod njih jer im netko treba prati gaće i čarape. Ne sviđa im se Nikola i misle da je zaslužio idući ispasti van.

Nakon što su dobili poruku u kojoj piše: 'Kuća je iznad, a glava ispod vode, za nagradu iz snova jedan dan slobode', cijelo pleme se veseli borbi budući da shvaćaju da će očito jedan dan moći provesti negdje drugdje, a ne na otoku.

Koko Šanel, jedini domaći kućni ljubimac u Kostariki, odletjela je i popela se na krov kampa iako su joj krila podrezana! Nikome nije jasno kako joj je to uspjelo. Ava Karabatić objašnjava da se ne boji ni krokodila, ni zmija, ali strepi pred kokoškom ili golubom.

Vožnja kroz krošnje drveća..pobjednik će se voziti na sajli kroz džunglu , a na kraju večeri spavat će u kućici na drvetu, gdje će imati tuš, večeru i krevet. Sa sobom može povesti i bilo kojeg člana plemena suprotnog spola.

Ostaje samo pet natjecatelja, Sebastian, Vlada, Milan, Ogi i Ava. Ipak, nakon naporne borbe, Ava, Milan i Ogi ispadaju i u borbi ostaju samo Sebastian i Vlada. Sebastian pobjeđuje i sa sobom vodi Kristinu iako naglašava da je želio povesti Martinu ali zbog toga što je ozlijedila koljeno ne može ići. Njih dvoje uživaju u novim iskustvima gledajući džunglu iz potpuno druge perspektive.

Oduševljenje ne prestaje, a tek kad dođu do kuće na drvetu ne mogu doći k sebi od sreće.

Sebastian i Kristina se dogovorili da svojima u plemenu ne kažu kako im je zbilja bilo predivno nego da im je bilo ok jer im ih je žao.Kristina ne može doći k sebi od sreće zbog četkice za zube i toplog tuša. Sve pogledajte u danas u 21.40 sati na RTL televiziji.