NJUJORŠKA OAZA

Dom Cameron Diaz je pravo iznenađenje

06.11.2015 u 10:00

  • +3

Stan Cameron Diaz

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Prema riječima agenata za nekretnine, glumica Cameron Diaz svoj šareni i prostrani stan na Manhattanu odlučila je prodati za 4, 2 milijuna dolara

Na gotovo 1.400 četvornih metara u podnožju njujorškog Greenwich Villagea prostire se stan kraljice romantičnih komedija. Između ostalog, u njemu su dvije sobe i kupaonice te impozantan kamin, a 2008. Diaz ga je kupila za 2,95 milijuna dolara te danas za njega traži gotovo dvostruk iznos.

Traženje veće cijene agenti za prodaju nekretnina objašnjavanju provedenom renovacijom, za što je Diaz angažirala slavnu dizajnericu interijera Kelly Wearstler.

Poznata po korištenju jarkih boja u kombinaciji s namještajem iz različitih stilskih razdoblja, Kelly Wearstler je za uređenje Diazinog stana koristila brojne vintage svjetiljke i ogledala. Stan ima pogled na jug i zbog toga je pun danje svjetlosti, a postavljena ogledala naglašavaju njegovu prirodnu osvijetljenost.

Također, stan ima smaragdnozelenu kuhinju s mjedenom radnom plohom. Kupaonicu namijenjenu gostima ukrašavaju crni mramor i ružičasti oniks dok su zidovi dnevnog boravka ukrašeni unikatnim roza tapetama.

Namještaj nije uključen u cijenu, no Diaz bi ga rado prodala ako za njega postoji interes kupca.