mamac za oči

Bujan dekolte Ronaldove djevojke: U izazovnoj haljini Georgina Rodriguez pokazala sve ženske adute

17.11.2022 u 16:40

Bionic
Reading

Djevojka Christiana Ronalda je izazovna Argentinka koja voli medijsku pozornost i svjetla bliceva aparata, a nedavno je pokazala ženstvenu figuru i adute u uskoj haljini s dijamantima

Ronaldova djevojka Georgina Rodriguez voli privlačiti pozornost svojim izazovnim oblinama, ali čini se da je ovim pokušajem elegancije nadmašila samu sebe. Samouvjerena Georgina pokazala je i grudi i nogu, a pripijeni kroj haljine naglasio je njezinu ženstvenu figuru.

28-godišnja zvijezda Netflixove dokumentarne serije obukla je haljinu ledeno plave boje koja je ukrašena plavim dijamantima. Izgledajući kao vladarica snježnog carstva mamila je poglede zbog dekoltea koji je otkrivao bujno poprsje i izreza na haljini što joj je omogućilo da pokaže cijelu nogu.

Sjajnoj haljini pridružila je i blještave srebrne sandale koje su izdužile figuru.

  • +5
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Georgina je odisala samopouzdanjem u blistavoj haljini koja je pomoću korzeta bila savršeno pripijena uz tijelo ističući sve adute odabranice jednog od najboljih nogometaša danas.

'Mama, influencerica, poslovna žena i partnerica Cristiana Ronalda', kako 28-godišnja Argentinka samu sebe opisuje, zadovoljno je pozirala, unatoč nedavnim obiteljskim problemima.