vratila se u bezbrižne dane

Buga Marija Šimić prisjetila se puberteta i pokazala kakav je imidž furala nekad

07.02.2022 u 20:05

Bionic
Reading

Diplomirana solo pjevačica i glumica, umjetnička direktorica kazališta 'Mala scena' te kći poznatog glumačkog para Vitomire Lončar i Ivice Šimića nedavno je na dodjeli glazbene nagrade Cesarica za hit godine briljirala u voditeljskoj ulozi, a javnost je osvojila i otvorenim priznanjem o svojoj dijagnozi poremećaja hiperaktivnosti. Buga Marija Šimić čiji se broj pratitelja na društvenim mrežama sve više povečava, ovog puta ih je iznenadila fotografijom iz prošlosti

'Buga u pubertetu' opisala je Buga Marija Šimić fotografiju koju je pokazala pratiteljima na Instagramu. Za razliku od sada kad operna pjevačica i umjetnička ravnateljica kazališta Mala scena ima dugu kosu, nekad davno furala je dječački izgled s vrlo kratkom frizurom. Pozirala je u ležećem položaju u kožnoj fotelji.

Pozornost je hrvatskih medija uvelike privukla i na dodjeli Nagrada hrvatskog glumišta.

Inače, Buga je na daske koje život znače stala sa samo šest godina, u operi 'Madame Butterfly' u HNK-u u Zagrebu. Diplomirala je solo pjevanje na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, Odsjek pjevanje, u klasi Cynthije Hansell Bakić. Debitirala je u Mozartovoj operi 'Mitridate'. Usavršavala se u inozemstvu, a trenutno je najangažiranija u ulozi umjetničke ravnateljice u kazalištu Mala scena.

Osim brojnih uspjeha na umjetničkoj sceni Bugi cvjetaju ruže i na ljubavnom planu. U vezi je s Tonijem Nežićem, također opernim pjevačem koji trenutno živi u Italiji i pjeva u Teatro alla Scala.

'Mi smo na daljinu već navikli. On mi je bio i ostao prijatelj prije svega, a onda sve ostalo i na tome sam neizmjerno zahvalna. Više volim reći da mi je partner nego dečko. Kad smo zajedno – on kuha jer kuha fantastično, a suđe pere – perilica, haha! Oboje smo i prije nego što smo postali par jako dobro znali kakvi smo i što želimo, jednako smo ambiciozni i on mi je ogromna podrška u svim mojim ludostima, a ja se trudim biti jednaka podrška njemu. Ono što je najvažnije – pričamo jako puno i smijemo se svakodnevno', ispričala je ranije za Novi list.

  • +3
Buga Marija Šimić Izvor: Cropix / Autor: Dragan Matic / CROPIX