Tragičan gubitak

Buduća kraljica je neutješna: U Jordanu proglašena trodnevna žalost

19.02.2024 u 12:35

Bionic
Reading

71-godišnji otac princeze Rajwe, koja je u lipnju postala članicom kraljevske jordanske obitelji, umro je od zasad nepoznatog uzroka, a kraljevska obitelj od njega se oprostila izrazivši sućut obitelji

Nakon što je prethodna godina obilježena velikim slavljima u Jordanu povodom čak dva kraljevska vjenčanja, ova je godina već u prvim mjesecima obilježena tragedijom u životu prijestolonasljednika i njegove supruge. Princeza Rajwa suočena je sa smrću oca, a Jordan je proglasio trodnevnu žalost.

'S dubokom tugom se opraštamo od mog voljenog svekra. Uvijek ćemo se sjećati njegove dobrote, velikodušnosti i poštenja. Neka mu se Bog smiluje i podari nam strpljenja i snage', napisao je princ Hussein na Instagramu podijelivši fotografiju s tastom.

71-godišnji Khaled Al-Saif bio je cijenjena osoba u saudijskoj poslovnoj zajednici, a kao ugledni biznismen svojim je dubokim povijesnim i političkim korijenima stvorio čvrste veze u jordanskoj i saudijskoj zajednici, čime je princezin ugled u jordanskoj obitelji još snažniji.

Zasad nije poznato od čega je 71-godišnjak umro, no kraljevski je dvor također javno izrazio tugu.

'Hašemitski kraljevski dvor s velikom tugom oplakuje oca Njezinog Kraljevskog Visočanstva princeze Rajwe Al Hussein, neka Bog zaštiti pokojnog Khalida bin Musaeda bin Saifa bin Abdulaziza Al Saifa', stoji u objavi.

JORDANSKI PRINC I PRINCEZA

Budući kralj i njegova prelijepa supruga sve su očarali svojom elegancijom

Pogledaj galeriju