SPRDA LI SE ON S NAMA?

Brooklyn Beckham možda ipak zna što radi: Još uvijek nedokazani kuhar krenuo u biznis s alkoholnim pićima

21.11.2022 u 20:02

Bionic
Reading

Da mu se majka Victoria ne bavi biznisom, najstariji sin Davida Beckhama vjerojatno ne bi morao brinuti za financijsku budućnost, no čak i unatoč dobroj ženidbi 23-godišnji mladić trudi se sam izgraditi svoje bogatstvo

Krenuo je očevim nogometnim koracima, ali teret očeve slave je bio ogroman pa se orijentirao više prema majčinim poslovnim vodama i okušao kao model. Potom se u SAD-u školovao za fotografa, ali je tu karijeru okončao zbog čežnje za domom.

A onda je tijekom karantene ušao u kuhinju i tamo otkrio svoju novu veliku strast, počeo objavljivati videa s receptima i nedavno šokirao javnost da unatoč tome što nije stekao profesionalnu naobrazbu za kuhara počinje snimati dokuseriju u kojoj će biti chef u prestižnim restoranima.

Samoprozvani 'luđak iz kuhinje' od samih početaka baš ne oduševljava publiku svojim kulinarskim umijećem, a nedavnom objavom s uputama kako napraviti gin tonik izazvao je podsmijeh na društvenim mrežama.

  • +5
Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Izvor: Profimedia / Autor: AFFINITYPICTURE / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

U video Brooklyn otkriva kako voli eksperimentirati, stvarati nova pića te isprobavati nove recepte.

'Znate da sam lud u kuhinji', podsjeća publiku Brooklyn pa objašnjava kako je nekada volio s prijateljima odlaziti u pubove, ali otkako se oženio omiljene večeri su im postale kad on prijateljima kuha i priprema pića.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

No njegov eksperimentalni recept za gin tonik, kojega je napravio od gina, tonika i poneke vrlo uobičajene začinske biljke, pratitelje je ostavio u nevjerici, s pitanjem nad glavom: 'Trola li Brooklyn nas, ili ljudi iz njegovog menadžmenta trolaju njega?'.

U ponedjeljak je Brooklyn otišao korak dalje, očito ponukan uspjehom faca kao što su George Clooney i Dwayn Johnson, ponosno objavljujući da se kao suosnivač i partner pridružio Wesakeu i time ubacio u biznis s alkoholnim pićima.

'Pridruživanje Wesakeu ujedinjuje mnoge moje različite strasti, uključujući moju fascinaciju Japanom. Sake se izrađuje u Japanu više od 2000 godina i znali smo da moramo poštovati nasljeđe, tradiciju i snažnu povezanost s japanskom kulturom', kaže Brooklyn nazdravljajući s limenkom aromatiziranog rižinog vina.

'Ne mogu dočekati da ga isprobate', poručuje mladi eksperimentalni kuhar, koji je ovoga puta možda i 'skuhao' nešto inovativno i zanimljivo, tim više što je potporu za svoje kuharske eksperimente već dobio od jednog od najvećih u japanskoj kuhinji - 73-godišnjeg chefa Nobu Matsuhisa.