POHVALILI SE za VOGUE

Poznati par razmeće se bogatstvom: Svi govore o skupocjenim stajlinzima Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz

20.01.2023 u 18:39

Bionic
Reading

Najstariji sin Beckhamovih i njegova supruga, bogata nasljednica Nicola Peltz, žive luksuznim životom o kakvom mnogi mogu samo sanjati, a njihov ukus za finije stvari proteže se sve do njihovih ormara

Novopečeni bračni par u video intervjuu za modnu bibliju Vogue ponudio je brzi uvid u svoju vrlo skupu garderobu, otkrivši kako izgledaju njihove odjevne kombinacije u tjednu, razmećući se nizom dizajnerskih komada, čija vrijednost debelo premašuje cifru od pola milijuna kuna.

Nicola & Brooklyn Peltz Beckham: Everything We Wear In a Week | 7 Days, 7 Looks | Vogue Izvor: Društvene mreže / Autor: Vogue

U novom videu za modnu bibliju, Brooklyn Beckham (23) i supruha Nicola (28) kreirali su i prezentirali mnoštvo različitih 'lookova', u rasponu od stajlinga za 'poslovni sastanak' do odjevnih kombinacija za 'večernji spoj' koje bi nosili tijekom tjedna.

Iako različiti, svaki od predstavljenih ‘lookova’ u jednome je bio dosljedan – visokoj cijeni. Par je za Vogue isfurao mnoštvo vrhunskih komada, od vintage Chanela i Alaije za Nicolu, do komada s potpisom Saint Laurenta i Berlutija za Brooklyna.

Video je ubrzo nakon objave izazvao val reakcija gledatelja, a brojni su iskoristili priliku za ismijavanje nasljednika Beckhamovih zbog još jedne promjene karijere, jer je od fotografa postao kuhar, a sada i modni stilist. 

Prije modnog videa snimljenog za magazin Vogue, Brooklyn Beckham postao je predmetom sprdnje nakon što je na Instagramu objavio recept za nedjeljno pečenje. 

  • +5
Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Izvor: Profimedia / Autor: AFFINITYPICTURE / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA