kulinarska katastrofa

Brooklyn Beckham podijelio recept za pečeno meso, a onda su ga baš svi pošteno ismijali

05.01.2023 u 13:35

Bionic
Reading

Brooklyna Beckhama zbilja svi zafrkavaju zbog njegovih recepata, a jedan od pratitelja rekao je kako ne zna zezaju li svi njega ili on zeza sve njih. Nedavno je Brooklyn podijelio recept za nedjeljnu pečenku, rekao kako jelo zaslužuje Michelinovu zvjezdicu, no pratitelji su teško mogli reći nešto pohvalno na račun recepta

Najstariji sin Davida i Victorije Beckham odnedavno posvećuje puno vremena kuhanju, a svoje recepte nerijetko dijeli s pratiteljima na Instagramu. Ipak, među njegovim pratiteljima dosta je 'hejtera' koji komentiraju kako njegova jela ne izgledaju ukusno i kritiziraju njegovu tehniku pripreme hrane.

Brooklyn Beckham u srijedu je objavio recept za nedjeljno pečenje, no kritike koje je dobio možda u njemu probude sumnju u vlastiti talent. Nakon odgledanog videa, postavlja se pitanje što Victoria Beckham i Nicola Peltz misle o ovom jelu i bi li i zalogaj stavile u usta.

Jelo je pripremao s popularnim Kevinom Leejem, chefom i food influencerom koji često objavljuje recepte koje priprema sa slavnim licima. Zajedno su predstavili pečenku, a na početku videa najavili su da rade pečenku dostojnu Michelinove zvjezdice.

'Nedjeljna pečenka, ali napravit ćemo je za Michelinovu zvjezdicu', rekli su Beckham i Lee.

Već u prvim trenutcima videa pojavili su se kulinarski koraci koji su uznemirili pratitelje. U zdjelu su ubacili količinu od 453 grama maslaca, odnosno gotovo cijela dva maslaca, u to su dodali puno začina i time namazali komad mesa koji su stavili u pećnicu. Kao prilog pripremali su krumpir, mrkvice i umake, ali i u to su stavili veliku dozu maslaca i puno soli.

'To je srčani udar na tanjuru', napisao je jedan pratitelj, a drugi je dodao: 'Stavio je sav maslac na svijetu u ovo jelo.'

Gledatelji su također zamjerili i meso koje je izgledalo gotovo sirovo, a u komentarima stoji kako bi bolji veterinar uspio i oživjeti jadnu životinju.

  • +3
Vjenčanje Nicole Peltz i Brooklyna Beckhama Izvor: Profimedia / Autor: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia