DRUŽENJE U KINU

Brojna poznata lica i njihovi krzneni prijatelji pohitali na premijeru novog filma

21.03.2022 u 11:09

Bionic
Reading

Na simpatičnom druženju koje je u centar stavilo kućne ljubimce, u Cinestar Boutique Cinemi okupila su se brojna poznata lica. Poveli su sa sobom svoje krznene mezimce i - uživali

Pjevačica Lana Jurčević i sama je vlasnica malog maltezera pa ovo druženje posvećeno psima nije željela propustiti. Naime, proteklog je vikenda u CineStar kinima održan ‘Dog weekend’ koji je bio posvećen upravo psima povodom najnovije komedije ‘PAS’ s Channingom Tatumom.

Održan je pritom zabavni i edukativni program tijekom kojeg su prikazane zanimljive pokazne vježbe HGSS-a i MUP-a sa službenim psima, a u suradnji s Pet centrom, održano je veterinarsko savjetovanje dok su se ljubimci mogli zasladiti psećim poslasticama.

Druženje na Kaptolu privuklo je osim Lane mnoge druhe posjetitelje s ljubimcima. Bili su tu Ante Vrban, Branka Krstulović, Ana Maras Harmander, Kristina Radić, Ana Majhenić, Ibrica Jusić.

Branka Krstulović izgledala je fantastično u chic izdanju složenom od kariranog kaputa, dizajnerske crvene torbice, trenutno najpopularnijeg kroja traperica i klasičnih salonki u senf boji. Za vodilicu je držala svog jazavčara i spremno nasmijana pozirala.

  • +12
Poznati na premijeri filma 'Pas' Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar

CineStar i Kaptol Boutique Cinema pokrenuli su povodom filma i kampanju ‘I ja mogu biti tvoj #pas’, čime nastoje pomoći da napušteni psi lakše pronađu topao dom, tako da obratite pažnju na četveronošce iz Udruga koje su se uključile u inicijativu: Azil Žarkovica – Dubrovnik , Društvo za zaštitu životinja Rijeka, Udruga za zaštitu životinja Spas – Varaždin, Zadarske šapice, Šibenske šape, Udruga Pobjede Osijek, Udruga S - pas by Gloria Malin – Zagreb, Udruga Šapica - Donja Bistra, Udruga Snoopy- Pula, Udruga Bestie – Split. Njihove male štićenike možete vidjeti na digitalnoj izložbi u CineStar kinima do 27. ožujka kao i na društvenima mrežama CineStara i Kaptol Boutique Cinema.