ALEJANDRA SILVA

Broje sitno: 35 godina mlađa supruga Richarda Gerea pohvalila se trudničkim trbuščićem

06.12.2018 u 14:02

Bionic
Reading

Iako je vijest da će u 70. godini života Richard Gere dobiti drugo dijete objavljena još u kolovozu, njegova treća supruga, mlađahna Alejandra Silva tek je sada, službeno, fotografijom potvrdila svoju trudnoću

Malo prije prve godišnjice braka holivudskog glumca Richarda Gerea i njegove treće supruge Alejandre Silve, supružnici će dobiti i prvo zajedničko dijete. Vijest o trudnoći otkrivena je još u kolovozu, samo četiri mjeseca nakon vjenčanja, a 35-godišnja Alejandra tek je sada ponosno pokazala svoj sve veći trudnički trbuščić.

35 godine mlađa treća supruga Richarda Gerea na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira ispred ogledala u kupaonici u crnoj uskoj haljini, koja dodatno ističe trudnički trbuščić i uz nju na španjolskom napisala 'Presretna sam'.

Gere je s lijepom publicistkinjom započeo vezu još dok je bio u braku sa Carey Lowell. No, to ga nije spriječilo da 'osvoji' 33 godine mlađu Alejandru Silvu, kćer Ignacia Silve, bivšeg financijskog potpredsjednika Real Madrida.

  • +3
Richard Gere i Alejandra Silva Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, 69-godišnji Richard Gere sa bivšom suprugom Carey Lowell ima sina Homera Jamesa, a Alejandra iz braka s Govindom Friedlandom, također sina, Alberta.