NOVOPEČENI MLADENCI

Bračna idila: Richard Gere i 34 godine mlađa supruga uživaju na Capriju

20.08.2018 u 10:12

Bionic
Reading

Holivudski zavodnik Richard Gere, koji je u svibnju stao pred oltar sa svojom 34 godine mlađom odabranicom Alejandrom Silvom, trenutno se odmara u luksuznom talijanskom ljetovalištu

Richard Gere i Alejandra Silva u travnju su svoju četverogodišnju ljubav okrunili brakom, a onda su se u medijima pojavila nagađanja da će slavni holivudski glumac uskoro postati i otac.

Sretni supružnici ovih dana snimljeni su na ljetnom odmoru na Capriju te su još jednom pokazali kako su skladan i zaljubljen par unatoč velikoj dobnoj razlici. 69-godišnji Gere i njegova trudna supruga dane provode na luksuznoj jahti i uživaju u morskim radostima te izletima brodićem na okolne otočiće.

  • +3
Richard Gere i Alejandra Silva Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Španjolka pritom je kao i uvijek pomno dotjerana, a najradije nosi udobne lepršave haljine, japanke i slamnati šeširić, ovoga ljeta nezaobilazni modni detalj. Holivudski šarmer pak bira nešto ležernija izdanja pa ga se uglavnom može vidjeti u bijeloj majici, kratkim hlačama i šilterici.

Richarda Gerea i Alejandru Silvu navodno je spojila i strast prema putovanjima i humanitarnom radu. 'Napokon živim mirnim i sretnim životom, o čemu su oduvijek maštao', rekao je Gere, dok je Alejandra izjavila: 'Bila sam izgubljena duša, bez svjetla na kraju svog tunela, i tek je njegov ulazak u moj život dao mu smisao.'

  • +27
Richard Gere s 34 godine mlađom djevojkom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim novosti na ljubavnom planu, glumac je nedavno iznenadio povratkom na glumačku scenu. Nakon 30 godina pauze Gere je prihvatio ulogu u BBC-jevoj dramskoj seriji 'MotherFatherSon', u kojoj će glumiti medijskog mogula, a partneri će mu biti glumica Helen McCrory i glumac Billy Howle.