BEZ DLAKE NA JEZIKU

Britney Spears u otvorenom pismu optužila svoj tim za prijetnje i otkrila zbog koga je završila na psihijatriji

31.05.2019 u 14:09

Bionic
Reading

U pismu, koje je tek sad dospjelo u javnost, pop zvijezda tvrdi kako su je članovi njezinog najbližeg tima cijelo vrijeme lagali, ali i pokušali ušutkati, ali i da je zbog svega toga izgubila skrbništvo nad djecom

Britanski Daily Mail objavio je pismo koje je Britney Spears napisala kao 26-godišnjakinja, kada je zbog problema sa psihičkim zdravljem prvo ostala bez skrbništva nad svojim sinovima, a potom je smještena i u psihijatrijsku ustanovu. Pismo je napisano u trećem licu, a pop zvijezda tvrdi kako joj je sve to namješteno nakon što se u siječnju 2008. zaključala u sobu i odbila predati sinove bivšem suprugu Kevinu Federlineu.

U istom pismu Spears je optužila i svoj tim da su joj kontrolirali život cijelo joj se vrijeme prijetili kako će ostati bez djece ukoliko ne počne ispunjavati njihove zahtjeve. Pismo je između 2009. i 2010. dato jednom od članova njezinog tima, a sada je 'dospjelo u ruke' Daily Maila.

  • +24
Britney Spears Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Sve to u javnosti se pojavilo u vrijeme kada su se pojavile bojazni i strahovanja kako je pjevačica još jednom smještena u psihijatrijsku ustanovu i to bez njezinog pristanka, a sve je navodno instruirao njezin otac, koji ima puno skrbništvo nad njom, a koji ju je natjerao i da uzima tablete koje nije željela piti.

'Britney nikada nije imala previše prilika da govori ono što misli i želi', otkrila je osoba bliska pop princezi otkrivši kako pismo započinje pišući o bivšem suprugu Kevinu Federlineu i raspadu njihovog braka dvije godine ranije. O tome je napisala i to u trećem licu:

'Kevin je govorio da je Britney zatražila razvod, no prava je istina da su je njezini odvjetnici natjerali na to nakon što ga je ona posjetila u New Yorku, a on nije želio vidjeti niti nju niti djecu. Odvjetnici su joj rekli da ako ona ne zatraži razvod da će ga zatražiti on. Ona je sada skroz druga osoba, a većina tih svađa događale su se u pet ujutro kada je on pušio marihuanu. Nitko ne priča o tim stvarima, nitko ne zna pravu istinu.'

Nakon toga nadovezala se na trenutak kada je završila u psihijatrijskoj ustanovi. Federline je došao u njezinu kuću da preuzme sinove, Prestona i Jaydena, no pjevačica je zaključala sebe i mlađeg sina u kupaonicu i odbila ga predati bivšem suprugu. Zbog svega je pozvana i policija, koja je po dolasku primjetila kako je pjevačica pod utjecajem narkotika. Tada 26-godišnjakinja, Britney Spears je zavezana u bijelu košulju prevezena u bolnicu.

  • +3
Britney Spears Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Razlog zašto se zaključala sa sinom u kupaonicu sasvim je normalna reakcija kada uzmete u obzir da joj je prijatelj stajao pred vratima i govorio da policija odlazi i da ona ostane zaključana unutra. Lagali su je i smjestili cijelu situaciju, sve kako bi joj djeca bila oduzeta, a ona je izgubila kontrolu, baš kako bi i svaka druga majka u toj situaciji.'

Kako je dodala u pismu, idući boravak u psihijatrijskoj ustanovi dogodio se jer nije slušala svog menadžera - on je izgubio kontrolu nad njom, stoga ju je odlučio tako zaplašiti. U tom dijelu pisma vidi se itekako njezin bijes prema članovima obitelji, ali i prema ljudima koji su zarađivali na njoj.

'Ove je godine Britney ušutkana kako ne bi progovorila o tome što se doista događa. Ljudi koji kontroliraju njezin život samo su ove godine na njoj zaradili tri milijuna dolara. Ona bi voljela da netko vidi što se događa, no čim to spomene i potraži pomoć, kreću prijetnje da će joj djeca biti u potpunosti oduzeta.'

Sve ovo izašlo je u javnost nakon što je Britney Spears još jednom smještena u psihijatrijsku ustanovu, a nakon što je pokušala dobiti pravnu bitku i vratiti život u svoje ruke, sve kako njezin otac Jamie Spears, nakon 11 godina, više ne bi imao skrbništvo nad njom i pravo da kontrolira sve vezanu uz karijeru, financije i zdravlje.