sasvim iskreno

Britanski redatelj progovorio o bolnom razvodu od Madonne

11.05.2017 u 13:40

Bionic
Reading

U braku su bili od 2000. do 2008. godine, a iako su Guy Ritchie i pjevačica tijekom brakorazvodne parnice vodili i tešku bitku za skrbništvo, danas, devet godina kasnije, britanski redatelj o svojoj bivšoj supruzi ne može reći ništa ružno

Iako su se razveli prije devet godina te je 48-godišnji britanski redatelj u sretnom braku s 35-godišnjom Jacqui Ainsley, za magazin Event Guy Ritchie progovorio je o najtežim danima, priznajući kako je sam kraj braka bio baš poput umiranja.

The best, the very best mum in the world, it's not up for debate.

Objavu dijeli Guy Ritchie (@guyritchie)

Danas je u braku s Jacqui Ainsley, s kojom ima troje djece

U razgovoru za gore spomenuti magazin Ritchie je priznao kako je razvod od 59-godišnje Madonne, s kojom ima dvojicu sinova, Rocca i Davida, 2008. godine bio itekako težak. 'Krah braka je poput smrti. To je sve što mogu reći. Sada želim o njoj samo pozitivno govoriti. Ne žalim ni trenutka što sam bio oženjen njome. Ona je prekrasna majka i zna odlično s djecom te znam da će blizanci, koje je nedavno posvojila, dobiti neizmjernu ljubav, ali i mogućnost školovanja. Stoga ne znam tko bi mogao nešto negativno reći.'

Budući da je njihov 16-godišnji sin Rocco prošle godine uhićen zbog posjedovanja kanabisa, poznati redatelj priznao je kako je i on sam, kao tinejdžer, konzumirao opijate.

The son

Objavu dijeli Guy Ritchie (@guyritchie)

'Zanimale su me samo halucinogene droge - gljive, LSD i pušenje trave u velikim količinama. No i tome je jedan dan došao kraj. Do 19. godine bio sam gotov s konzumacijom droge', priznao je Ritchie.